x

Skandal na Pinku: Sanja Marinković izbacila Osmana Karića iz emisije!

Osman Karić, otac aktuelnog učesnika rijaliti programa "Zadruga 3", trebalo je da gostuje u emisiji "Magazin In", kod Sanje Marinković, te je Karić i bio na snimanju, potom objavio datum emitovanja, ali se nešto izjalovilo, pa je emisija otkazana za neki drugi period.

Podsjetimo, Miljana Kulić je prije nekoliko dana izjavila da je gostovala u emisiji na Pinku sa Osmanom Kariće, te je prenijela poruku Stefanu da se izdvoji iz čopora Vladimira Tomovića i bude svoj u takmičenju.

Takođe, znamo i da Osman pruža veliku podršku vezi Ive Grgurić i njegovog sina, ako i da mu nije po volji što su raskinuli.

Povodom termina emitovanja emisije, Osman se oglasio na svom Instagram profilu gdje je najavio svoje gostovanje, a potom je i prokomentarisao otkazivanje iste.


- "Magazin In", kaže mi Sanja budi fin, ja joj kažem budi dobra, znam da si žena Kobra. Malo me provocirala, očima dirala. Vrijeme prolongirala, dok me je ispod oka gustirala,. Bio sam pristojan, nervozan, a fin, morao sam, Stefan mi je sin. Nisam dao cijelog sebe, za rijaliti mi se lično j*be. Sve je glamur lažni,sad su Tomović i Dragana, bitni i važni - pisalo je u prvoj objavi Osmana Karića na njegovom Instagram profilu, a potom sledi i sljedeća objava:

- Emisije neće biti u subotu, mislim, biće, ali ne sa mnom, vjerovatno će je pustiti kroz koju godinu, kad se Stefan oženi, Iva uda negdje u Hrvatskoj, a ja u istoj podržavam vezu Stefana i Ive - kratak je bio Osman u svom opisu slike, gdje je precrtana najava emisije kod Sanje Marinković.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.