x

kakva bahatost

Skandalčina! Dalila Dragojević napustila emisiju uživo, ucijenila voditeljku, a evo šta ju je baš izvelo iz takta!

Dalila Dragojević i Filip Car našli su se oči u oči, a Dragojevićka se u jednom trenutku iznervirala jer se stalno spominjao njen dečko Luka Nikolić. Zato je Dalila pokušala da ucijeni voditeljku Ivanu Šopić da ne spominju Luku, i da će u suprotnom napustiti emisiju!

U jednom momentu uključio se gledalac koji je Dalilu prilično iznervirao.

- Imao sam jaku želju da se uključim. Moram da postavim pitanje za Filipa Cara. Da li si svjestan koliko ti je Anđelo Ranković pomogao jer te je spasao dotičnog zla? - upitao je gledalac.

- I u pravu ste i niste - rekao je Car.

- U pravu sam ja, nego ti izbjegavaš - rekao je.


- Jeste u pravu ste. Što se tiče Anđela, on je meni otvorio oči što se tiče Dalile, ali ja sam se opet vratio u tu priču. Ja nisam bio dovoljno inteligentan, ja sam se iz nekog razloga, da li sujeta, kompleks, pa sam se vratio u odnos. Da li je to zbog sigurice neke u vidu s..sualnih odnosa ili društva, mada mi je i odmogao, jer je mene vuklo da se vratim toj osobi. Ja nisam mogao da prihvatim da Dalila gleda nekoga kao mene, smetalo mi je to - rekao je Car.

- Gospođi Mujić, umjetničko Moreno da joj postavim neka pitanja. Zašto si zabranila, da kažemo ogradila se o svoje majke da se ne smije oglašavati, a ona je govorila da je akademski građanin, a svi znamo ko je tvoja majka? - upitao je gledalac.


Ko si ti da postavljaš pitanje o mojoj majci, i da spominješ moje roditelje - vikala je Dalila.

- Koliko su ti visoki plafoni u stanu gdje boraviš? - upitao je.

- Dođi da provjeriš, ti mali mišu koji se krije iza slušalice - rekla je Dalila.

- Zašto ti je prezime Moreno umjetničko? - pitao je gledalac.

- Je l' ja to pričam sa Iskom iz Živinica? Provaljen si, a lažno se predstavljaš. Sram te bilo ti koji si izašao iz Zadruge. Ismetu, izmetu - vikala je Dalila.


- Gospođo Moreno, ti se foliraš. Ti nemaš hrabrosti da odgovoraš, a ti nemaš pravo da vrijeđaš goste. Ne daj bože da se sretnem sa tobom da mi bacaš svašta. Što ti padaju mlječni zubi u 28 godina, ti si niko i ništa - rekao je gledalac.

- Ma Izmet iz Živinica. Prepoznala sam ti glas. Ovo mene ne interesuje, da ja vodim rasprave sa ljudima koji su bili dvije nedjelje u Zadruzi. Ja ne pričam ni o kome, a svi pričaju o meni - rekla je Dalila.

- Ja moram da se složim sa njom, i ja mislim da ovo nije Isko. Meni nije jasno što se ljudi tako ponašaju. Imali su priliku da kažu sve što su htjeli u Zadruzi, a ne ovdje - rekao je Car.


- Lepi Mića se oglasio i rekao da sutra ide na ručak sa Lukinim ocem - čitala je Ivana.

- E, nemojte njega provlačiti više ovdje. On nije član rijalitija - rekla je Dalila.

- Zamisli ti kakav je to rođendan... Mića dođe na rođendan kao gost, a onda oplete po svima, on je Bog - rekao je Car.

- Neće se spominjati Luka, ako se bude spominjalo, ja ću izaći iz emisije - rekla je Dalila.


- To možeš da prijetiš na nekom drugom mjestu, ne ovdje - rekla je Ivana.

- Onda odlazim iz emisije - rekla je Dalila i napustila emisiju.

- Luka je Maji slao cvijeće, a on da ne želi da se eksponira ne bi došao ispred Pinka da ga snime - dodala je Ivana.


- Ma njega ovo ne zanima, on ode svojim putem, smuva ribe i ćao. On vodi svoji život i lako stupi u kontakt sa tim djevojkama - rekao je Car.

- Šta misliš, da li je on njoj rekao da se ne spominje, ili je ona bijesna jer je on slao svim djevojkama isto - upitala je Ivana.

- Ne znam, može on da radi šta hoće - rekao je Car.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.