x

Skinuo se Ognjen Vranješ: Nakon niza skandala on pokazuje čime raspolaže! Obnažen šetao ispred kamere i nije bio sam! (VIDEO)

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ u jeku skandala sa pjevačicom Jelenom Karleušom sve češće otkriva detalje o svojim svakodnevnim aktivnostima. Mnoge je iznenadio golišavim snimkom na kojem se vidi kako sa još jednim muškarcem skače u vodu koja je najvjerovatnije hladna, pa brzo izranja iz nje.  


Dvojac je ludo zabavio skačući, ali snimak je na društvenim mrežama pokrenuo lavinu komentara.

Nakon Karleušine bizarne objave tokom Dana zaljubljenih, podigla se ogromna prašina oko toga što Vranješa, naizgled, ništa ne pogađa. Čitavu aferu ostavio je, kako se navodi, u potpunosti po strani.


Podsjetimo, početkom godine Jelena Karleuša i Duško Tošić našli su se na meti ozbiljnih glasina koje su se ticale njihovog navodnog razvoda dugogodišnjeg braka. Par je to demantovao, i ne sluteći šta ih tek čeka. Karleuša i Vranješ ubrzo su se našli u centru pažnje pošto su u javnost isplivale brojne prepiske, sporne fotografije i snimci za koje je fudbaler tvrdio da su dokaz njihove dvogodišnje tajne ljubavi.

Pjevačica je ubrzo po demantu otputovala kod supruga u Kinu, odakle se krišom vratila zbog poslovnih obaveza.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.