x

Skloni taj mikrofon, neću da pjevam: Ljuba Aličić napravio skandal na proslavi Darkovog sina! Urlao na Lazića!

Ljuba Aličić i Darko Lazić godinama su gradili prijateljski odnos, a Darko je nerijetko isticao da je Ljuba njegov idol, što je i pokazao pjevajući njegove pjesme još tokom takmičenja "Zvezda Granda".

Iako je bilo obostranog poštovanja među dvojicom kolega, Ljuba je odbio da otpjeva pjesmu na proslavi povodom rođenja sina Darka Lazića i time uništio Laziću veselje i tako bitan dan.

Naime, Darko je najavio Ljubu kao svog idola, a ovaj ga totalno izblamirao i nije htio da mu otpjeva pjesmu, nakon čega je došlo do napete situacije.

"A sada da vam najavim jednog specijalnog gosta za večeras. On je moj idol. Što kaže moja kuma Andreana Čekić, Ljuba ima takav se.s u glasu da to nema nigdje. Hoćeš ti, Ljubo, da predložiš jednu ili ću ja", rekao je Darko, na šta je Ljuba na iznenađenje svih prisutnih neočekivano odgovorio: "Ja neću ništa", odbrusio je Aličić Laziću, koji je bio u šoku.


Darko nije želio da dođe do neprijatne situacije, pogotovo ne na njegov najsrećniji dan, pa je pokušao da zamaže oči svima i sve okrene na šalu.

"Čekaj, bre, Ljubo, ako ti ne odgovara nešto, samo reci tvom bratu, ja ću sve da sredim. Hoćeš ja da sviram, a ti da pjevaš, ako ti ovaj orkestar ne odgovara", pitao je Lazić Ljubu, a ovaj se još više iznervirao: "Ma bježi, bre, neću ništa", rekao je Ljuba, dok je Darko zahtijevao da mu daju harmoniku i opet najavio: "Dragi moji, Ljuba Aličić i njegov hit "A ti, još me voliš, ti", aplauz za Ljubu, molim vas", rekao je Darko, ali se Ljuba nije ni pomjerio sa mesta, već je mahao da neće da pjeva, pa mu je Darko rekao da će i on sa njim pjevati, ali ovaj nije htio da popusti, pa je Darko krenuo sam da pjeva Ljubinu pjesmu, nakon čega je već počela da se pravi negativna atmosfera.


Lazić je bio vidno iznerviran i uvrijeđen zbog ponašanja starijeg kolege, ali je i pored svega toga želio da se neprijatna situacija završi, pa je počeo da pjeva "Kad sam bio ja siromah'", nakon čega mu je prišao jedan čovjek i uzeo mikrofon i odnio kod Ljube. Darko je stajao izgubljen, a Aličić se i dalje bunio.

"Ma šta si mi donio mikrofon. Ja ovako neću da pjevam", urlao je Ljuba na izvijesnog Mokija, koji se toliko iznervirao da je Ljubu počeo da steže po vratu.

Lazić je odmah odreagovao i počeo da viče:

"Moki, Moki, bre. Kad dođe Ljubin klavijaturista, onda ćemo da pjevamo", pokušavao je Lazić da smiri situaciju, ali izvijesni gospodin nije odustajao.


"Šta je, bre, sa tobom, Ljubo, daj ovamo mikrofon, Darko, odmah", rekao je Moki. Darko ih je zamolio da se smire i da mu ne kvare veselje, a Ljuba nije odustajao, već se inatio do kraja. Laziću je bilo svega preko glave, pa se okrenuo od stola i počeo za ostale goste da pjeva.

Ljuba se nije javljao na pozive, dok je Darko kratko prokomentarisao.

"Vidjeli ste sve na snimku, šta da vam kažem drugo. Ponekad te iznenade ljudi od kojih najmanje očekuješ", rekao je Lazić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.