x

niz poboljšanja

Škoda pripremila Dynamic+ paket opreme za Octaviju

Škodin najprodavaniji model pravi tranziciju prema četvrtoj generaciji, ali i dalje ima vremena za poboljšanja odlazećeg modela.

Češka kompanija je pripremila Dynamic+ Pacgake paket opreme koji je dostupan i za karavan, a radi se u suštini o poboljšanjima izgleda koja su blizu onome što predstavlja sportska Octavia RS.

Novi paket donosi lip spojler na prednjem braniku lakiran u crnu boju koji se slaže s rešetkom hladnjaka. U istoj crnoj boji su i bočni retrovozori, koji zajendo sa zatamnjenim stražnjim prozorima i rešetkom hladnjaka formiraju Black Package paket.

Nazad je crni difuzor te mali spojler na prtljažniku ukoliko izaberete hatchback. Promjene kompletiraju 17-inčni naplaci od legura koje je moguće dobiti u četiri varijante, a tu su i dvije varijante 18-inčnih naplataka. Neki od njih su urađeni u dva tona, dok su ostali mat.

Škoda nije objavila fotografije unutrašnjosti, ali tvrdi da novi paket uključuje sportski upravljač, aluminijske papučice, poboljšanja sjedišta s boljom bočnom potporom te crno nebo.

Kupci će Octavio s ovim specifikacijama moći dobiti s većinom motora dostupnih za standardni model. Dynamic+ paket neće biti ponuđen u kombinaciji s četverocilindričnim 2,0-litarskim TSI motorom koji je dostupan za Octaviju RS.


(Klix)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želite li naći jednu ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club