x

JEZIVA NESREĆA

Skot mi ubio djecu, a žali se na kaznu! Boris i Dejana stradali, otac očajan: Ne mogu da vjerujem dokle ide nečija pakost!

Porodice tinejdžera Dejane Neralić (17) i Borisa Majorskog (18) iz Stare Pazove koji su poginuli prije skoro godinu dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Inđija-Beška i dalje su neutješni.

Pa da podsjetimo, mladi ljubavni par tog kobnog dana 18. oktobra 2022. krenuo je na izlet u Vrdničku kulu motorom kojim je upravljao Boris Majorski, dok je njegova djevojka Dejana bila suvozač.


Do nesreće je došlo kada osumnjičeni Slobodan B. (83) iz Krčedina koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću vozeći "mercedes" nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču motora i direktno se zakucao u njih.


Vladimir Majorski, otac nastradalog mladića, na Instagram stranici posvećenoj tragično nastradalom sinu i njegovoj djevojci reagovao je na saznanje da je okrivljeni vozač, koji je nepravosnažno osuđen na tri godine godine zatvora, uložio žalbu na presudu.


- Iako je sudski proces za ubistvo dvoje mladih završen uz više nego sramnu kaznu od tri godine zatvora, nije još pravosnažna. Žalbu je uputila tužiteljka, da mu se poveća kazna, ali i optuženi.


Žali se na visoku kaznu! Taj skot u žalbi preko svog pravnog zastupnika ide principom: "Što više napljuvati nečije mrtvo dijete, jer on ne može da se brani, on je mrtav!" - piše na početku objave koju je Majorski okačio uz fotografiju dva bela sanduka na kojima pišu imena poginulih.


- Ubio ga je ljudski ološ sa imenom i prezimenom! Tvrdi u žalbi da nije imao odgovarajuću dozvolu, što nije tačno. Sastav same žalbe je kao da je pisao neko ko veze nema sa pravom ili je u trenutku sastavljanja žalbe bio pod dejstvom nečega. Bruka i sramota za advokatsku profesiju.


Neutješni otac dalje je naveo "da ne može da vjeruje dokle ide ljudska pakost da se laže na štetu dvoje mladih ljudi, a sve u svoju koristi".


- Koliko može da ide nečija pakost do te mjere da laže koliko god hoće, a sve u svoju korist, a na štetu dvoje mladih ljudi koje je svojim postupkom poslao u grob.


Takve monstrume treba istrijebiti, a njemu da su pred očima dvoje djece koje je oteo roditeljima i prijateljima i ugasio im živote - napisao je dalje Majorski, pa dodao:


- Lično ću da se postaram da kad crkne skotina za njegove smrdljive ostatke u ovoj državi mjesta neće biti!


Koliko god pokušavali da ispljuju mrtvu nedužnu djecu to im neće proći.


Pravda će biti, život svoj ću dati, ali će završiti tamo gdje mu je mjesto. Koliko je skot govori i činjenica da u bližoj familiji ima advokata, koji je odbio njegovu odbranu uz obrazloženje da je izuzetno loš čovjek.


Cijelog života se bahatio, ali sada mu je svijeća dogorjela, neće više nikoga u grob da šalje u to mu se svojim grobom kunem.


Ispod ove poruke koju otac poginulog mladića šalje osumnjičenom za izazivanje nesreće, samo su se nizali komentari.


- Daće Bog da izdržite i da se izborite za pravdu da zlotvor što duže robija, a ova dječica konačno dobiju mir i spokoj - piše u jednom od komentara.


Podsjetimo, Dejana je poginula mjesec dana prije svog 18. rođendana, a tada su njena porodica i prijatelji na društvenim mrežama objavili potresne riječi, gdje su između ostalog naveli kada bi njihova mezimica ušla u svijet odraslih.


Takođe, tada je jedan umjetnik oslikao i mural s njenim likom na jednoj kući u selu Golubinci kraj Stare Pazove, gdje je i živjela poginula djevojka.


.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.