x

ŠKUNDRIĆ: NEKA JE STID DRŽAVNE INSTITUCIJE KOJE SU BILE SLIJEPE ZA NAŠU HUMANOST!

Mlada kantautorka Biljana Obradović Bixy koja iza sebe ima već dva objavljena albuma "Neuništiva" i "Druga priča" i nekoliko održanih humanitarnih koncerata, objavila je novi singl "VAGON" za koji je tekst napisao Nenad Škundrić.

- Kada me vaše kolege pitaju kako da me predstave sad već imam problem. Ranije sam bio samo voditelj,danas sam i glumac, dizajner kravati i mašni, kolumnista, bavim se marketingom i pr-om, završavam svoj prvi roman "IZA OSMIJEHA", a sad još i tekstopisac. Mislim da ni sam ne znam ko sam, dobiću krizu poslovnog identiteta, našalio se Škundrić.

- Sve je krenulo spontano sa pjesmom "IMPERIA" koju sam otpjevao sa pjevačicom Silvijom Jung i napisao tekst. Pjesma je doživjela veliki uspjeh i na dan kada je objavljena bila je najslušanija na youtube-u i sa najviše pregleda, što mi je bio veliki vjetar u leđa da nastavim dalje sa ovim. Već sam pričao da su neke pjesme u pripremi i za koga, ali bih ovaj put fokus stavio na "VAGON" jer je posvećena svim osobama koje su bile žrtve nasilja. Žao mi je što iza ove priče nisu stale i državne institucije koje sam kontaktirao, ali to je već njihova sramota, ne naša. Mi smo imali potrebu da malim muzičkim doprinosom ukažemo na neke stvari koje su sve prisutnije. Biljana zajedno sa njenom ekipom i ja smo uradili sve šta je do nas, ostalima neka ide na obraz što se nisu udostojili ni odgovora, završava prilično ogorčeno.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.