x

Skupo će je koštati Zadruga! Po izlasku iz rijalitija ostaje bez ičega: Siniša zavrće slavinu Dragani Mitar! Umjesto 2.000, dobijaće 300 eura! (FOTO)

Muž Dragane Mitar Siniša Dragutinović smislio je način kako da otjera svoju suprugu od sebe a da joj ne traži razvod! Biznismen je odlučio da svojoj supruzi po izlasku iz "Zadruge" zavrne slavinu, zbog čega će sama poželjeti da ode!

Brak bivše "modelsice" često se spominje u rijalitiju, naročito otkako je ona priznala da je varala muža. Sve je zabiberio njen ljubavnik Pavle Jovanović kad je ušao u "Zadrugu", ali i Draganino flertovanje s Nenadom Aleksićem Ša i Lazarom Jeremićem.

Njen suprug je, nakon prvobitnog šoka i svega što je čuo o njenim prevarama, odlučio da joj vrati milo za drago i spremio joj je osvetu.


- Siniša nije nimalo naivan, a mogu vam reći i da ne pati zbog Dragane. Čovjek ima novu djevojku i sretan je s njom, ona se uselila u njegovu kuću, a on jedva čeka da mu žena izađe iz rijalitija da ih upozna - počinje naš izvor blizak Dragutinoviću i otkriva njegov pakleni plan.

- Siniša neće da se bavi razvodom i da angažuje advokate, već će natjerati Draganu da to uradi. Ima da joj presiječe sve izvore prihoda koje je imala od njega, pa će sama da pobjegne. Već je prijateljima ispričao da planira da je po izlasku primi u kuću, ali pod drugačijim uslovima. Umjesto 2.000 eura mjesečno, koliko je do sada dobijala od njega za svoje troškove, sada će dobijati 300.


Daće joj i neka skromnija kola, plaćaće joj gorivo i nedjeljno će joj puniti frižider. Ipak, Dragana neće više imati njegovu karticu za šoping i neće je voditi na putovanja kao do sada. Ima da pobjegne čim shvati šta joj se desilo - kaže naš izvor.

Inače, Dragana je više puta isticala da je finansijski zavisna od supruga, budući da je nezaposlena. Njih dvoje imaju sina, o kome se sada brine Siniša.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.