x

u velikoj krizi

Slađa Delibašić priznala: Živim kao podstanar, ishitreno sam donijela odluku da se razvedem od Đoleta!

Slađana Delibašić povukla se sa estrade i posvetila sebi. Pjevačica, koja iza sebe ima dva braka, danas priznaje da je njena najveća greška u životu to što je ishitreno donijela odluku da se razvede od Đoleta Đoganija 2000. godine. 

- Potpuno sam promijenila život. Posvetila sam se unuci, vrtiću, kćerkama i stvarima koje nisu vezane za estradu. Estrada više nije kao što je nekad bila. Onaj ko nema šta da radi, sad pjeva. I u vrijeme kada sam se ja bavila muzikom, bilo je pokušaja da se neki probiju na scenu, ali se znalo šta su narodnjaci, a šta zabavnjaci.


- I dalje živim od privatnog biznisa, ali i meni je korona napravila ozbiljan problem u poslu. Nije lako, ali se borim. Izašla sam iz svoje kuće, živim kao podstanar. Vodim podstanarski život kao neki student.


- Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvijek nešto iskrsne.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.