x

Slađan Janjanin će u Kanadi odmjeriti snagu sa Sebastijanom Bušarom!

Talentovani prijedorski bokser Slađan Janjanin boriće se 19. maja u Kanadi protiv domaćeg boksera Sebastijana Bušara. Borba je zakazana u supervelter kategoriji do 69 kg, WBC verzija, kao uvodni meč u velikoj reviji, koja će biti krunisana borbom za titulu svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji WBC verzija, između Adonisa Stivensona i Džeka Badoua.

Janjanin, koji u meč ulazi sa skorom 24 pobjede i dva poraza, kaže da je za njega ovo bez dileme meč karijere.

– Bez dileme ovaj meč je vrhunac moje karijere i velika šansa za novi iskorak u profesionalnom smislu. Pobjednik ovog meča dobiće priliku da se bori za titulu svjetskog prvaka u supervelter kategoriji u Las Vegasu. U svakom slučaju, za mene će to biti veliko iskustvo, novi nivo kvaliteta u profesionalnom smislu i šansa da me gleda krem svjetskog boksa – kaže Janjanin. Dodaje da je njegov protivnik vrhunski sportista i vrlo nezgodan rival.

– Bušar je odličan, vrlo iskusan bokser sa skorom od 15 pobjeda i jednim porazom. Poznat je po snažnim udarcima, ali se kreće nešto sporije i niži je od mene, što vidim kao svoju šansu. Znam da je on u prednosti, jer boksuje na svom terenu, uz veliki tim i vrhunske uslove za pripreme, ali se ne plašim izaći u ring. Spremam se intenzivno, skinuo sam nekih sedam kilograma, kako bih dotjerao kilažu na 69 kilograma. Treniram već nekoliko mjeseci sa svojom braćom Dražanom i Milošom u klubu “Boxtim Janjanin”. Uskoro će mi se pridružiti španski trener Antonio Postigo, koji će biti uz mene na ovoj borbi i sigurno ću biti za meč u top formi. Znam da ću ostaviti posljednji atom snage u ringu – kaže Janjanin. Mladi as kaže da su uslovi za meč u Kanadi na najvećem mogućem nivou, u skladu sa važnošću čitavog spektakla.

– Meč se dešava u „Air Kanada Centru“ u Torontu, najvećoj dvorani u Torontu, gdje se igraju NBA i NHL mečevi. Sve karte su već rasprodane, što je očekivano jer su Badou i Stivenson velike bokserske zvijezde. Moram da se zahvalim svom menadžeru Beniju Blanku što me uspio ubaciti na jedan tako veliki spektakl. Daću sve od sebe da se pokažem u što boljem svjetlu – kaže Slađan.

EKskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.