Slađana Mandić- My Face

17.08.2019 22:00

Slađana Mandić nedavno je predstavila novi ljetni lepršavi singl “Lude noći”, koji je za kratko vrijeme postao pravi hit, a sve brže ide ka brojci od milion pregleda na kanalu Youtube. Atraktivna pjevačica jakog i jedinstvenog vokala pjesmu će pred publikom u Sarajevu uživo izvesti na nastupu u klubu My Face u subotu, 17. avgusta. 

Bit će to prilika da posjetioci popularnog kluba uživaju i u Slađaninim drugim hitovima, poput „Kap u moru“, „Osluškujem“, „Drhtala, ginula“, „Pjevaj tugo“, ali i pjesmama drugih izvođača koje plavokosa pjevačica izvrsno izvodi. Mandić je odličan zabavljač upečatljivog muzičkog potpisa, na čije pjesme i izvedbe ne ostaju ravnodušni ni oni koji baš i ne preferiraju folk zvuk. Prati je glas fantastičnog majstora štimunga na brojnim zabavama i događajima na kojima je pjevala, tako da je najbolji provod u gradu zagarantovan u subotu u My Faceu. 

Dan prije, u petak, 16. avgusta u okviru specijalnog muzičkog programa u klubu kreiranog u povodu SFF-a, koncert će održati Seka Aleksić. Uvijek atraktivna pjevačica u Sarajevu će prvi put izvesti novi hit „Sahara“, ali i zagrijati i rasplesati posjetioce uz svoje dobro poznate pjesme. 

Vrele muzičke večeri ispunjene najboljom atmosferom, hitovima i dobrim ritmovima za sve ljubitelje folka i rapa nastavljaju se i tokom naredne sedmice uz Acu Lukasa, koji će se na binu popularnog kluba popeti u srijedu, 21. avgusta, te izuzetno traženog i slušanog pjevača i repera MC Stojana, čiji nastup je na rasporedu dan poslije, u četvrtak 22. avgusta.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.