x

Slavica Ćukteraš ima četiri stana u Šapcu, ali je komšije ne vole: Uobražena je, ne zna ni dobar dan da kaže!

Još od 2004, kad se pojavila u prvoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", Slavica Ćukteraš imala je ispade i razmirice, kako s kolegama iz tima, tako i sa predstavnicima medija, zbog čega je stekla status neomiljene.

Ni njeni Šapčani nemaju baš lijepo mišljenje o njoj. Posjetili smo Slavičin rodni grad i porazgovarali s ljudima koji je poznaju. Prvo što su nam otkrili mještani jeste da je pjevačica na početku karijere kupila tri velika stana u širem centru grada, u blizini bolnice, odmah pored stadiona Fudbalskog kluba Mačva. Tu je živjela nekoliko godina, piše Kurir. 


Foto: Kurir

- Ovdje je ona kupila stanove prije petnaestak godina, sad tu živi njena majka Ljiljana, koja je držala salon ljepote u prizemlju zgrade, ali ga je zatvorila. Ljilja je fina žena, kulturna, ljubazna. Često je srećem, mada se ne poznajemo dobro. Slavicu sam viđala kad dolazi da posjeti majku, ali riječ nisam progovorila s njom. Ne znam šta bih vam rekla, vidim da je ljudi ovdje ne vole. Čula sam da su je prije zvali Bebana, dok je pjevala u jednom orkestru po svadbama - rekla nam je gospođa koja radi na kiosku u blizini zgrade gdje stanuje majka Slavice Ćukteraš, ali nije željela da se predstavi i fotografiše za novine.


Prema riječima Šapčana, pjevačica je u tom gradu vlasnica još jednog stana, koji se nalazi u naselju Bare. Posjetili smo i taj kraj, gdje smo saznali još detalja o njoj. Bivša Slavičina komšinica, koja ne želi da joj se ime spominje, ispričala nam je da je ranije imala priliku da je češće viđa, ali nikad joj se nije javljala, javlja Kurir.


Foto: Kurir

- Živim u ulazu pored njenog, viđala sam je na parkingu ispred zgrade. Ona je ovdje živela neko vrijeme, sad vjerovatno izdaje stan, nisam je skoro vidjela, možda prije pola godine. Čula sam da živi u Novom Sadu. Znala je da smo komšinice, ali nikad nije htjela da pokaže ni najmanje ljubaznosti i kulture, da kaže makar "dobar dan". Uvijek je nosila naočare za sunce i nije primjećivala druge ljude, čak sam čula i od komšija baš iz njenog ulaza da se nikome od njih nije javljala. Valjda su takve te zvijezde - rekla je ona.

Slavica se poslije udaje za golmana Vladimira Avramova selila više puta, a najduže je bila nastanjena u Novom Sadu. Od sportiste se razvela prošle godine i živi s njihovom kćerkom.



Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.