x

Ana gledala i uživala

Slavnić zanijemio od sramote: Pogledajte Zvezdanovo doživljavanje transfera blama zbog Anđele!

Zadrugari su imali prilike da vide trenutak kada su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić otpakivali poklone koji su im stigli od podrške, a upravo ovaj klip je izazvao mnoštvo komentara za crnim stolom.

Zvezdan nikako nije mogao da sakrije da ga je blam zbog preromantičnih i poklona sa likovima iz crtaća, dok su Anđeli sijale oči, ali je Slavnić ipak odbio da obuku iste majice sa natpisom "He is mine" i "She is mine" (On/a je moj/a).


- Boli njega uho ne budi smiješna. Nisu poslali tečnost za ispiranje usta i intimni tečni sapun. To sljedeći put neka pošalju - rekla je Marija.

- Sve mi je slatko, ali brate. To joj ja objašnjavam - rekao je Zvezdan.


- Ako ga ja ne nagovorim, vidi. I balone ću donijeti - rekla je Anđela.

- Tačno se vidi razlika u godinama što kaže Žana. Vidi se da je njega uhvatio transfer blama. Sve je to lijepo, ali oni su krindž. Mene je uhvatio. Ona se oduševljava, a on gleda kao koga boli uho. Ja osjećam njegovu neprijatnost dok ona skače i gleda gaće, pidžame. Kao kad se kćerka hvali tatici da je kupila novu majicu - rekao je Neca.


- Ona je iskukala i to je to, kao što je i rekla na klipu. Meni je sve jasno, nemam komentar majke mi. Njega je bilo blam i sad ga je blam, ali se drži, ne da se odmah da ti kažem. Krindž mi je simpatično jer su se on i njegova kćerka dogovarali, on ne umije da kaže krindž nego grindž i njihov dogovor je bio da on kad je pozdravlja ne spominje Saru nego grindž - rekla je Ana.

- Pa blam... Nisam navikao - rekao je Zvezdan.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam čarača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr apata je bacila urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati e-mail ako trebate pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber s ovim brojem: (+66 81 302 8552)
Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)