x

osumnjičeni za ub.stvo na voždovcu

Slikao se u teretani, plivao za časni krst: Šokantne fotografije mladića koji je osumnjičen da je majci oduzeo život! (Foto)

Mladić Đ. M. (26) koji je osumnjičen za ub.stvo svoje majke u stanu na Voždovcu bio je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, na kojima je kačio slike najčešće iz teretane, ali i kako puca u streljani i pliva za časni krst.

Podsjetimo, Đ. M. uhapšen je juče nakon incidenta koji se dogodio kod Vukovog spomenika, kada je sa motora oborio djevojku, a snimak njegovog dramatičnog zadržavanja brzo se proširio na društvenim mrežama.


- Tijelo majke osumnjičenog pronađeno je u njihovom stanu u kom su živjeli. Nesrećna žena nije se javljala na telefon dva dana i niko je nije vidio. Kada su policajci upali u stan zatekli su ženu bez znakova života sa nekoliko povreda na glavi - objasnio je izvor.


Nakon incidenta u centu Beograda, mladić je priveden, ali je na saslušanju pričao nepovezano.

Pored slika sa treninga, na društvene mreže podijelio je i sliku plivanja za Časni Krst na Bogojavljenje.


- Đorđe je bio sportista, a navodno se i bavio muzikom. On je bio izuzetno aktivan na Instagramu, pa je tu sa pratiocima dijelio različite fotografije. Na profilu se mogu naći slike kako uživa sa psom, ali i kako trenira - kaže izvor i nastavlja:

- On se pratiocima svojevremeno pohvalio i da je više puta plivao za časni krst na Bogojavljenje. Predstavljao se i kao izuzetno pobožan mladić.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.