x

Sloba biznismenu preoteo ženu: Svi detalji tajne ljubavne veze o kojoj bruji estrada!

Pjevač Slobodan Sloba Radanović već pet mjeseci je u ljubavnoj vezi sa zgodnom plavušom Jelenom Đuričanin Marković, koja je zbog njega ostavila supruga Igora Markovića, biznismena, kojeg su neki mediji dovodili i u vezu sa kriminalnim poslovima iako za to ne postoje dokazi.

Jelena i Sloba su početkom ljeta uplovili u romansu, ali su mjesecima strahovali da za njih ne sazna njen suprug, pa su se tajno viđali u njegovom stanu i po hotelskim sobama. Nerijetko je Jelena odlazila sa Slobom i na njegove nastupe u inostranstvu.

Kad su simpatije prerasle u ozbiljnu zaljubljenost, pa onda i u ljubav, Jelena je odlučila da stavi tačku na brak da bi slobodno mogla da se prepusti vezi sa pjevačem. Jedina prepreka, pored straha od reakcije muža, za Jelenu su bila njena djeca, ali je pored pjevača našla sigurno utočište i zaštitu, pa je nedavno odlučila da konačno završi sa dvostrukim životom i preda papire za razvod braka.


- Romansi koja se razvijala skoro filmskom brzinom prethodilo je pređašnje poznanstvo Slobe i lijepe Jelene i njihovo višemjesečno dopisivanje prvo preko društvenih mreža, a onda i putem poruka. Kad su počeli da se viđaju, stalno su se plašili da za njihovu vezu ne sazna Jelenin muž, ali i Kija Kockar. Međutim, oni su se opasno zaljubili i počeli da pričaju o njenom razvodu, pa i da planiraju zajednički život, te su stvari izmakle kontroli i skoro svi su saznali za njihovu vezu. Sloba je rekao Jeleni da može da računa na njega za sve što joj treba, pa i da će s njom brinuti o njenoj djeci. Nju je to ojačalo i odlučila je da se razvede od Igora - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak Slobinoj djevojci.


Radanović je u izjavi za Srpski telegraf potvrdio da Jelena jeste dio njegovog života i da mu je stalo do nje, ali tvrdi da je razvedena od prošle godine iako naš izvor kaže da je njena brakorazvodna parnica u toku i da Slobina djevojka i dalje nosi udato prezime.

- Jelena se razvela krajem prošle godine koliko ja znam. Sa njom sam jako blizak, ali nismo u emotivnoj vezi, nego smo samo prijatelji. Njenog bivšeg muža sam upoznao i djelovao mi je čestito i normalno, a ne kriminalac, kako kažu bolesni fanovi. Jelena i ja ne krijemo da smo bliski jer u suprotnom ne bismo išli zajedno u pozorište. Međutim, njoj ne prija da izlazi po novinama zbog privatnih i vrlo osjetljivih stvari - rekao je Sloba Radanović za Srpski telegraf.

Da se kolo sreće okreće i da uloge brzo mogu da se zamjene, upravo je živi primjer Sloba, koji je pred milionima gledalaca do prije godinu i po dana bio preljubnik koji je ostavio suprugu Kristinu Kockar zbog ljubavnice Lune Đogani, dok je doskoro bio ljubavnik doskorašnje žene biznismena.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.