x

Sloba kupuje stan pored Kijine zgrade!

Iako su se razveli, izgleda da Slobodan Radanović i dalje nije prebolio Kiju Kockar. Naime, novo izdanje emisije “Paparazzo lov“, u srijedu, 22. maja od 22 časa na TV Pink, donosi pregršt zanimljivih estradnih priča.

U prvoj od njih vidjećete gdje Sloba ima namjeru da kupi stan. Zanimljivo je da je to lokacija koja je veoma blizu stanu njegove bivše supruge Kije.

Odmah zatim, saznajete kako izgleda djevojka popularnog mladog pjevača Mirze Selimovića, koja do sada nije bila poznata javnosti, a sa pjevačem je svila gnijezdo na periferiji glavnog grada Srbije.


Vidjećete i ekskluzivne snimke Cece Ražnatović iz jednog vjerskog hrama, ali i sve detalje svadbenog veselja folk pjevača Milana Dinčića Dinče i njegove supruge Jelene. Dragan Stojković Bosanac oporavlja se poslije operacije srčanog zalistka, a kako izgleda danas ovaj muzičar otkrivaju najnoviji snimci “Paparazzo lova”.

Prošlo je skoro godinu dana od kada su se razišli Rasta i Ana Nikolić. Međutim, njih i dalje vezuje njihova kćerka Tara oko koje se zajednički brinu. Vidjećete kako izgledaju ti momenti.


Zadruga 2 i dalje privlači pažnju novim intrigama. Kamere “Paparazzo lova” pratile su kretanje bivšeg dečka Ane Korać, Filipa tokom boravka u Beogradu, gdje je došao kako bi ušao na imanje u Šimanovcima, od čega je na kraju ipak odustao.

Tu je i priča kako je izgledao prvi susret Dragane Mitar i njenog supruga nakon što je ona napustila Zadrugu.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.