x

Sloba mi se gadi, on je dno dna: Luna surovo oplela po bivšem!

Luna Đogani brutalno je isprozivala bivšeg dečka Slobu Radanovića nazvavši ga slabićem i kukavicom. Naime, blogerka je sa svojim sadašnjim dečkom Markom Miljkovićem gostovala u emisiji "Narod pita" i poslije pokazanog klipa u kojem se vidi kako je doživjela nervni slom zbog Radanovića, voditelj Milan Milošević ju je pitao šta sada misli o Slobi i o njenom psihičkom rastrojstvu koji se desio upravo zbog te ljubavi.

- Taj čovjek mi se gadi, fuj, povraća mi se na spomen njegovog imena. Ja uopšte ne znam ko je taj čovjek, samo znam da je jako zloban. On je dno dna. Taj čovjek je, bre, sreću gradio na mojoj nesreći. On je jedan slabić, kukavica - rekla je uplakano Luna i opisala kako se sada osjeća kada gleda šta je sve radila za čovjeka koji se pretvara da je ne poznaje.


- Teško mi je što sam sebi dozvolila da budem ovakva kakva sam bila. Mami i tati je teško palo što sam dozvolila sebi da budem ovakva. Fuj! Ne želim ime da mu spomenem. Taj čovjek je meni ovo uradio, da se ovako osjećam. On se ograđuje od mene, ponaša se kao da se stidi što je bio sa mnom, kao da sam ja njegova najveća greška. On je mene izabrao, kleo se u mene - pričala je drhtavim glasom Luna, pa spomenula Kiju Kockar.


- Šta sam ja očekivala da će da uradi meni, kada je njoj (Kiji) to mogao da uradi. Ostavila sam to iza sebe, vjeruj mi, ne želim da me povezuju sa tim čovjekom. Ja ne znam ko je on, kako se zove, odakle je. Gledala sam šta je pričao, kao da sam ja njega maltretirala, kao da sam ja njega zeznula. Kao da sam ja najgora na svijetu, a da je morao da bude sa mnom - završila je Ðoganijeva. Iako smo nekoliko puta pokušali da dobijemo Slobu za komentar, nije se javljao na naše pozive i poruke.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.