x

Sloba moli Kiju da se pomire!

Kristina Kija Kockar, pobjednica prve sezone "Zadruge", i dalje mora da se pravda zbog toga što više nije u braku sa folkerom Slobodanom Radanovićem. Iako on na sve moguće načine pokušava da skrene Kiji pažnju na sebe, nju to ne dotiče previše. Nakon spekulacija da je obnovila romansu sa bivšim suprugom, te da se u tajnosti viđaju i rade na bebi, rijaliti zvijezda je riješila da na te priče konačno stavi tačku.

- Nisam znala da je Slobino i moje pomirenje tolika tajna. Molim vas, prestanite da pokušavate da spojite nešto što se nikada više neće spojiti - rekla je Kristina Kockar i time jasno stavila do znanja da je Radanović uopšte ne zanima.

S druge strane, ona je odgovorila Slobodanovoj mami Draginji, koja je rekla da je sin Slobodan ne zanima, kao ni to da li se pomirio sa Kijom.


- Prva bih javila njegovoj mami da sam ponovo sa njim. Nešto iz fazona: "Stigla ti je omiljena snajka" - našalila se Kristina na račun spekulacija da vezu sa Slobodanom krije od Draginje kako se ona ne bi ljutila.

No, iako je Kija čvrsta u odluci da nikada više ne bude sa čovjekom kog je nazivala balvanom, on ne odustaje od pomirenja.


Kako kaže izvor blizak folkeru, Sloba sve više pati za bivšom dragom.

- Slobodan bukvalno moli Kristinu da se pomire i na sve moguće načine pokušava da izgladi odnose, međutim, nju to ne zanima. Očigledno je da sve priče u medijima kako su se pomirili plasira on, jer želi da podigne popularnost -kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Njoj ne pada na pamet da se pomiri sa Slobodanom, jer ne želi da bude sa čovjekom koji ju je bez blama prevario pred milionima ljudi i sada želi da se grebe o njen uspjeh - kaže izvor.

.

.

.

.

.

.

..


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.