x

Sloba otkačio Kiju zbog Cecine kćerke: Pjevač u posljednjem trenutku ispalio bivšu ženu zbog Anastasije Ražnatović!

Pjevač je trebao da se pojavi u Beču na manifestaciji "Oskar popularnosti" sa bivšom ženom, ali u je ispalio jer je žurio da sutradan stigne u Beograd na rođendansku žurku Cecine kćerke.

- Sloba i Kija su trebali da budu zajedno na dodjeli "Oskara popularnosti" preksinoć u Beču. Međutim, on je u posljednjem trenutku otkazao učešće na ovoj manifestaciji jer je shvatio da neće stići na proslavu Anastasijinog 21. rođendana u jednom beogradskom restoranu - priča izvor blizak Radanoviću za Informer.

Poznati pjevač je u posljednjem trenutku odustao od manifestacije koju već godinama u austrijskoj prijestonici organizuje muzičar Danijel Đurić.


- Slobi je velika čast što ga je lično Ceca zvala da zapjeva na Anastasijinoj žurki i odmah je pristao. Pokušao je na sve načine da se snađe, da ode u Beč i na vrijeme se vrati u Beograd. Međutim, u četvrtak preko dana nije bilo slobodnih mjesta u avionu, već tek u pola devet, a bilo mu je suviše komplikovano da se u Srbiju vrati autobusom. Nije mu bilo svejedno što te večeri neće biti sa Kijom, ali kada je već morao da bira, na prvo mjesto je stavio Anastasijinu zabavu.


Informacija da Sloba ne ide u Beč nije pokvarila veče Kristini Kockar. Pobjednica Zadruge 1 nastupila je sama i pobrala ovacije publike.

- Kiji je bilo super na dodjeli "Bečkog odkara". najviše je vremena provela sa Katarinom Grujić, Jelenom Kostov, Aleksandrom Mladenović i drugima. Bila je super raspoložena sve vrijeme, a posebno joj je prijalo kada su je u limuzini vozili od hotela do sale gdje se održavala ova manifestacija. Publici je izvela svoj najveći hit "Ne vraćam se na staro" i napravila sjajnu atmosferu - priča sagovornik Informera.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.