x

Sloba Radanović krije silne se.s afere? Bio sa ovom aktuelnom zadrugarkom, a nju sad sramota zbog toga!

Sloba Radanović do sada je uspijevao da sakrije svoje silne se.s afere, ali otkako je plesačica Nina Babić postala učesnica "Zadruge", pitanje je trenutka kada će ispričati sve što se dešavalo među njima, navodi "Svet", a prenose beogradski mediji.

"Sloba je Ninu spazio još zimus na snimanju Pinkovih zvezda, ona je nastupala kao trbušna plesačica i njemu je odmah zapala za oko. Vidjelo se to i po komentarima koje je davao, a koji Kiji Kockar baš i nisu prijali. Njih dvoje su zajedno sjedili u žiriju pa je Sloba i priznao da bi volio da Nina bude u njegovom novom spotu.

Kija mu nije ostala dužna pa ga je bocnula i rekla da i Anu Korać treba da ubaci u spot, na šta je on odgovorio da hoće, ali ironično.


Nakon snimanja Sloba je prišao Nini pa su razmijenili brojeve jer je on insistirao da upravo ona bude u njegovom spotu. Isto veče su se čuli i našli se u kafiću na Novom Beogradu kako bi se dogovorili oko spota. Još par dana su se viđali, to je bila neka se.s kombinacija, nije bila veza", kaže izvor.

"Nakon što je ona učestvovala u spotu, on ju je maksimalno ispoštovao i potpisao je kao i cijelu ekipu. Međutim, njoj je zasmetalo to što se njeno ime našlo na posljednjem mjestu i to iza šminkera, frizera i svih ostalih. Tu su se raspravljali i prekinuli kontakt. Ponovni susret desio se ljetos u Crnoj Gori, ali samo nakratko i ništa se nije desilo tada među njima, inače Sloba nije ni znao da će ona ući u "Zadrugu", završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.