x

Sloba Radanović pati, njegove bivše u sretnim vezama!

Sloba Radanović nedavno je raskinuo s djevojkom Ljubicom Rajković, s kojom se nakon razvoda od Kristine Kije Kockar prvi put pojavio u javnosti, ekskluzivno saznaje Kurir.

Iako je pjevač mislio da se konačno skrasio pored misice i oprao od brojnih afera, on je ipak riješio da stavi tačku na vezu, a razlog je prvenstveno ljubomora i nepovjerenje.

- Zbog svoje burne prošlosti Sloba malo priča o svojoj privatnosti, maltene nam se više i ne otvara. Ipak, primijetili smo da je nedavno bio čudan i pomalo tužan, nije nešto bio u elementu, osim kad ne radi, tad stvarno kida. Čuli smo da se posvađao s djevojkom, da bi nam zatim on rekao da su raskinuli - otkriva za Kurir jedan Radanovićev prijatelj i dodaje da je pjevač raskinuo vezu.


- Kaže da ima preveliki pritisak zbog posla i da ne želi da ga mu još neko dodatno stvara, bez obzira na to što ju je zavolio. On nije navikao tako da funkcioniše, pogotovo sada kada ne zna gdje udara od posla i snimanja. Ljubica je jako dobra djevojka, ali ne može da se nosi s njegovom popularnošću, a i često mu je prebacivala zbog nastupa, kao i ljubavnih poruka koje dobija na društvenim mrežama - otkriva jedan Radanovićev prijatelj i dodaje da pjevaču, koji se proslavio u „Pinkovim zvezdama“ i kao učesnik „Zadruge 1“, sada odgovara samoća.


- Sada je odlično. Primijetili smo da konačno radi sve baš onako kako on želi. Nastupa, odmara se, izlazi, druži se, ide kod roditelja u Zrenjanin... Sigurno ima neke kombinacije, ali veza mu sada nije prioritet - zaključuje naš izvor.

Iako su se Kristina Kija Kockar i Luna Đogani u prvoj sezoni „Zadruge“ lomile oko Slobe Radanovića, na kraju nijedna nije završila s njim. Nakon rijalitija razveo se od Kije, koja nije mogla da pređe preko njegove prevare u rijalitiju s kćerkom Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Kockarova je trenutno u sretnoj vezi s bivšim dečkom Dušice Jakovljević, fudbalerom Milošem Dimitrijevićem, dok je Luna s Markom Miljkovićem, s kojim se smuvala u „Zadruzi 2“.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.