x

Sloba Radanović planira veliku srpsku svadbu: A Jelena neće da nosi vjenčanicu? Evo o čemu se stvarno radi!

Pjevač Slobodan Radanović i njegova izabranica Jelena Đuričanin navodno su sve bliži odlasku pred oltar. Oni već uveliko priprema svadbeno veselje - nedavno, viđeni su u jednom prijestoničkom restoranu s prijateljima na ručku, tokom kojeg se, između ostalog, "servirala" i priča o vjenčanju, pišu domaći mediji.

Kako je istakao izvor koji se zatekao na licu mjesta, Jelena i Sloba ne mogu da se dogovore o detaljima proslave, jer pjevač želi klasičnu svadbu, dok se njegova izabranica zalaže da okupe najbliže prijatelje i naprave žurku.

"Sloba želi klasičnu srpsku, pravoslavnu, veliku svadbu, odnosno želi crkveno i opštinsko vjenčanje. Takođe, san mu je da njegova izabranica obuče vjenčanicu, ali se ona ne slaže s tim", kaže izvor koji se zatekao na licu mjesta i objašnjava zbog čega pjevačeva djevojka ne želi da nosi bijelu haljinu.


"Jelena je već jednom nosila vjenčanicu i pokazalo se da nije imala sreće, pa zbog malera ne želi da ponavlja grešku", ispričao je izvor i dodao da djevojka Slobe Radanovića svoju drugu svadbu zamišlja malo drugačije.

"Ona želi žurku za pamćenje i želi da se svi odlično provedu. Takođe, osim detalja u vezi sa proslavom, Slobi i njegovoj djevojci je veoma važno da odrede datum svadbe. Za sada je izvjesno da do kraja ove godine neće otići pred oltar jer nikuda ne žure. Dugo već žive zajedno i odavno se ponašaju kao da su u braku, a to je njima najvažnije. Djeluju da su veoma zaljubljeni jedno u drugo", zaključio je on. 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.