x

zaprijetio pred kamerama

Sloba Radanović pobijesnio: Skandal na snimanju, pjevaču zbog ovog pitanja pala roletna, a ima veze sa Lunom!

Pjevač Sloba Radanović pojavio se na snimanju novogodišnjeg programa Pink televizije, a tada je pobijesnio i zaprijetio da će prekinuti intervju.

Niame, Sloba se iznervirao zbog pitanja vezanog za njegovu prevaru u Zadruzi kada je tadašnju suprugu Kiju Kockar prevario sa Lunom Đogani.

"Ako me iko pita išta više o Zadruzi prekinuću intervju. Šta je bilo vidjeli ste svi, ne želim da se vraćam na to. Ovo su sad neke vedrije teme i ako me još neko pita o Zadruzi, prekinuću intervju", rekao je pjevač, a onda objasnio i zbog čega ne želi da pominje te stvari:


"Zato što je to bilo! Ok, pitajte me o rijalitiju koji se dešava danas, ali to što je bilo prije četiri godine, to je bilo i ja se ne vraćam na to. Ne mogu da vam zamjerim ali mogu da ne odgovorim na neko pitanje, a ako već vidite da eskiviram neku temu, nemojte da insistirate", zaključio je bijesan pjevač.


Podsjetimo, prije četiri godine pjevač je pred kamerama prevario tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, a onda se supruga pojavila i pokazala mu da više ne može da računa na nju, pa i odnijela ponudu u toj sezoni rijalitija. Međutim, Sloba koji danas uživa u dugoj vezi sa vjerenicom Jelenom, očigledno želi da zaboravi taj dio života.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju moje ime je Isabella Ethan, ja i moj muž smo u braku već 10 godina i živjeli smo u miru do jednog vjernog dana, došao je kući jako ljut, pokušala sam saznati što se događa onda je povisio ton mene i počni se svađati sa mnom, pokušala sam sve što sam mogla da ga smirim ali on je bio ljut na mene bez razloga, i rekao je da će se razvesti od mene, molila sam ga da mi kaže što se događa, sve što je mogao Reci da je bio umoran od mene da trebam živjeti u njegovoj kući da me više ne želi u svom životu, plakala sam cijelu noć, onda želim u kuću svojih prijatelja da ostanem tamo s njom, i rekla sam joj što se dogodilo i ona upoznaj me s dr. alabom koja je pomogla drugim ženama u istoj situaciji i ispalo je dobro, prije svega nikad ne vjerujem, ali samo sam rekla da trebam probati jer ja stvarno jako volim svog muža, pa sam ga kontaktirao i on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, i poslao je snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred le od noći dok je bacio ljubavnu čaroliju. Bilo je to čudo 48 sati kasnije, moj jedini muž me nazvao i rekao mi da mu je žao što me želi natrag, bila sam tako sretna jer mi je dr. Alaba pomogao i dala sam sebi obećanje da ću baciti ovo svjedočanstvo širom svijeta kako bi ga drugi mogli vidjeti i kontaktirati, ako trebate pomoć možete ga kontaktirati putem njegove gmail adrese [email protected] ili ga možete kontaktirati putem whatsappa/vibera na ovaj broj +1(425) 477-2744, on je pomoćnik kojeg je Bog poslao da vrati izgubljene ljubavnike i donese vam radost