x

Sloba Radanović prijavljen! Blokirali mu nalog, a on se bijesan oglasio: Dušebrižnici, vama na čast!

Sloba Radanović otkrio je obožavaocima da mu je Instagram profil trenutno blokiran.

Pjevač se obratio pratiocima putem storija na ovoj društvenoj mreži i poručio da je želio da se uključi u "lajv" prenos, ali da to trenutno ne može da uradi.

- Ćao drugari, rado bih upalio lajv i zabavljao vas večeras, ali juče su mi neki dušebrižnici prijavili profil zbog nekih historijskih fotografija koje sam postavio na stori. Više ljudi je prijavilo - počeo je priču Sloba.


- Fotografije su preuzete sa jedne historijske stranice i imale su za cilj da prikažu lijepu stranu, da uvijek treba da mislimo na to na kom se mjestu nalazimo, na kom mjestu stojimo. Izgubio sam pola nekih funkcija na Instagramu, vama na čast - objasnio je Radanović.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: [email protected]