x

Sloba Radanović se uzvijezdio: Folker došao na nastup sa dvojicom momaka iz obezbjeđenja, zahtijevao da mu splav obezbijedi još dvojicu!

Sloba Radanović je jedan od rijetkih učesnika koji je maksimalno iskoristio svoj boravak u "Zadruzi", tako da konstantno nastupa, a gazde splavova i diskoteka ga uvijek iznova zovu budući da pravi atmosferu za pamćenje.

Ipak, kada je nedavno nastupio na jednom prijestoničkom splavu, svima je, kako prenosi Alo, zapalo za oko to što je pjevač došao sa ličnim obezbjeđenjem, iako je znao da ovaj splav svakako ima svoje zaposlene koji brinu za bezbijednost publike i gostujućih pjevača.

To Slobi očigledno nije bilo dovoljno, te je sa sobom poveo i dvojicu svojih momaka.


Radanović je u klub došao nešto poslije ponoći u pratnji obezbjeđenja, a kada se smjestio i sjeo, momci su zauzeli svoje pozicije iznad i pored njega. Osim dvojice koju je doveo, Sloba je navodno tražio da uz njega na bini budu još dvojica momaka koji rade na splavu.

Nastup bivšeg supruga Kije Kockar je trajao do ranih jutarnjih sati i prošao je bez ikakvog incidenta, a nikome nije bilo jasno zbog čega je pjevač u konstantnom strahu da će mu neko nauditi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.