x

Sloba Radanović u dugovima do guše, duguje kamatašima 70.000 eura! Pozajmio novac da bi uzeo stan i auto, dali mu zadnji rok!

Sloba Radanović zadužio se kod kamataša kako bi navodno kupio sebi nekretninu u prijestonici, ali i auto. Priča se da je u pitanju isti zelenaš koji je svojevremeno novac "pozajmljivao" Ivanu Marinkoviću. 

Naime, pjevač ima rok od 6 meseci da vrati 70.000 eura.

- Sloba je uzeo pare na kamatu kako bi napokon kupio nekretninu u glavnom gradu, ali i novog audija! Preko zajedničkih prijatelja upoznao je zelenaša kod koga se svojevremeno zaduživao i učesnik "Parova" Ivan Marinković, ali i pola srpske estrade. Rekao je kako bi da se skući i da mu je potrebna lova što prije. Prvo je uzeo 50.000 eura, a zatim se vratio po još 20.000 eura. Dogovor je da im to vrati za šest mjeseci - naveo je izvor, a prenijeli su beogradski mediji.


- Sloba za tezge dobija oko 3.500 eura, s tim što dio daje menadžeru. Ima i dvogodišnji ugovor s Pinkom, pa procenat od svake svirke ide ovoj televiziji. U rijalitiju je bio osam mjeseci bez honorara, a pošto nije radio, dospio je u debeli minus. Tek pred kraj "Zadruge 1" dobio je ugovor i nešto love, ali i to je brzo potrošio. Zbog svega toga nikako nije uspijevao da ušteka pare za stan i auto - objasnio je sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.