x

Sloba: ZAŠTITIĆU RODITELJE OD LUNE!

Sloba Radanović započeo je vezu sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga" iako je bio oženjen! Međutim, pred kraj ''Zadruge'' veza je popucala po svim šavovima, a nakon finala Luna i Sloba su imali površan kontakt.

Međutim, Radanović je izjavljivao da mu nije žao zbog svega što je učinio, jer je u tom trenutku tako osjećao. No, po posljednjoj Slobinoj izjavi na tu temu može se zaključiti da ipak osjeća pokajanje, a čak je spomenuo i svoje roditelje.


- Sa Lunom sam prekinuo svaki kontakt, to je za mene završena priča. Shvatio sam da ona nije bila ona prava. To sam zaključio još u "Zadruzi" - rekao je Slobodan.


- Moji roditelji je jesu zavoljeli, ali to je zato što su oni stariji ljudi, i čim im neko pruži malo pažnje, zavole ga. Ne volim tu njihovu osobinu, jer su se nekoliko puta opekli. Ali dobro, tu sam ja da ih zaštitim - rekao je Radanović.


Podsjetimo, Luna je nedavno bila u Zrenjaninu na rođendanu Slobine majke Draginje, a sa cijelom porodicom je ostala u kontaktu. Doduše, sada se na to stavlja veliki znak pitanja.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.