x

Slobi je misica bila paravan: Sve vrijeme se viđa sa udatom ženom? Pjevač se opet našao u trouglu! Otkrivamo istinu!

Otkako je izašao iz Zadruge, pjevač Sloba Radanović postao je veliki zavodnik i vezuje se za mnoge ljubavne afere o kojima se naširoko spekuliše u javnosti.

Kako portal Espreso saznaje, Sloba je viđen u lokalnom supermarketu u društvu zgodne tamnokose djevojke, s kojom je bio prilično prisan.

- Došli su u prodavnicu nešto poslije ponoći, zagrljeni. Dok su kupovali namirnice, ona mu je zavukla ruku ispod majice i češkala ga je - počinje izvor i nastavlja.

- Sloba i ta žena (identitet poznat redakciji) se tajno viđaju već neko vrijeme i tu ništa ne bi bilo sporno da ona nije udata i da nema dvoje djece, a muž joj se trenutno nalazi u inostranstvu zbog problema sa zakonom. Djevojka koja je javnosti predstavljena kao njegova, zapravo je samo bila paravan za njegovu tajnu vezu koju ima sa ženom koja je udata za "opasnog momka"- zaključuje izvor Espresa.


Sloba koji je sve manje zanimljiv medijima, a i nastupi su postali smorni za publiku,  oštro je odgovorio:

- Takve budalaštine više neću da komentarišem. Da mi je samo da znam ko plasira te bljuvotine... Ne zovite me više za takve notorne gluposti i laži. Da se s nekim viđam tajno, ne bih s njom išao na javno mjesto, pobogu! Ako želite da pričamo o mojoj karijeri i projektima na kojima radim, tu sam. Muka mi je više od tih izmišljotina - odlučan je bio pjevač.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.