x

Slobina udata djevojka konačno progovorila: Kosmos je spojio Slobu i mene! Ne razdvajaju se od 2018., otkrivamo sve detalje!

Jelena Đuričanin Marković (34) kaže da ju je kosmos spojio sa Slobom Radanovićem (34) i da bi svaka djevojka poželjela da joj popularni pjevač bude dečko! Iz Moskve, gdje je otputovala sa folkerom, atraktivna crnka za Informer priča šta joj se najviše dopalo kod Radanovića .

- Sloba je pjevao na proslavi mog rođendana prošle godine, tada smo se i upoznali, ali imam utisak kao da ga oduvijek poznajem. Prirodno se ponaša i to mi je veoma bitno, jer ne volim folirante. Iskren je, pažljiv, veliki vjernik i humanista. Sloba me je privukao malim, ali za mene ipak velikim stvarima i to čini svakodnevno. Evo, prekjuče je dao novac muzičarima na ulici. Nikad nisam vidjela da je odbio slikanje, koliko god da je umoran ili nervozan. Svaki dan zove roditelje da im kaže da ih voli. Sloba se loše osjeća zbog svega što mu se desilo u protekle dvije godine, a ja umijem da ga slušam... - započinje priču Jelena i dodaje:


- Zbog privatnih problema, o kojima ne bih govorila, trenutno ne razmišljam o vezi. Ali Sloba je momak kojeg bi, sigurna sam, svako poželio za brata, sina, druga i emotivnog partnera.

Uprkos tome što njihovi prijatelji tvrde da su Sloba i Jelena idealan par i što ih je paparaco zajedno uslikao, ona ne želi da prizna da je sa pjevačem:

- Ljudi misle da smo u vezi jer smo često zajedno. Odemo trening, na piće sa društvom... Naravno, kada su tu kamere i novinari, ja se pomjerim iz kadra jer nisam javna ličnost. Bili smo zajedno i u pozorištu, a sada smo u Moskvi. Oboje smo bili kod osteopate jer ja imam problem sa migrenom, a Sloba sa sinusima.

S obzirom na to da dosta vremena provode zajedno, pitali smo Jelenu da li bi njihov odnos mogao da preraste u ljubav.


- Zaista ne znam.... Nije do nas ko će koga sresti, ni ko će koga zavoljeti, ni ko će pored koga sjediti na predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život" (tu ih je paparaco Informera uslikao zajedno, prim. aut.). Sve nam to kroji kosmos! Ali ako naše prijateljstvo preraste u ljubav, obećavam da ćete prvi saznati.

Lijepa Beograđanka kaže da je njen suprug Igor Marković, od kog se razvodi, prvi saznao da je bliska sa Slobom.

- Sloba i moj bivši suprug su se upoznali, ali nikada niko nikome nije pretio. Moj bivši poznaje sve moje prijatelje i prvi saznaje sve novosti u mom životu. I uvijek me podržava, zna da sam ispravna. Zato ne bi imao ništa protiv i da sam u vezi sa Slobom, kako je i izjavio za vaš list. On je stabilna ličnost i to što nismo uspjeli kao partneri ne znači da se ne volimo i ne poštujemo. Super funkcionišemo i želimo jedno drugom sve najbolje - završava priču Jelena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.