x

Slobini roditelji očajni! Neće Jelenu za snajku: Raspuštenica neće ući u našu kuću!

Roditelji pjevača Slobe Radanovića, majka Draginja i otac Dušan, očajni su i neutješni otkad su saznali iz medija da je njihov sin mezimac u vezi sa udatom Jelenom Đuričanin Marković, koja ima dvoje male djece.

Kako Srpski telegraf saznaje, čim su vidjeli prvu objavu o Slobinoj tajnoj ljubavi sa udatom ženom, roditelji su zvali pjevača da ga pitaju o čemu se radi, potajno se nadajući da im će im reći da to nije istina. Međutim, iako je Sloba roditeljima rekao da se za sada samo druži sa Jelenom, njih to nije smirilo i svaka nova informacija o Slobinoj vezi sa Jelenom njegovim već ostarjelim i bolesnim roditeljima Draginji i Dušanu unosi još veći nemir.

Kap koja je prelila već punu čašu gorčine, koju Radanovići godinama osjećaju zbog ljubavnog života svog sina, bilo je saznanje da je Sloba spreman da se oženi Jelenom i da im je sa dvoje djece predstavi kao snajku.


- Draginja i Dušan su očajni, Dušan samo ćuti i gleda u jednu tačku, a Draginja, jadna, kuka na sav glas. Rekla je: "Raspuštenica nam neće ući u kuću. Sve može da se dogodi, ali da je primimo pod naš krov i u našu skromnu kući i čestitu porodicu, e to ne može. Ta hoće da se uvali sa dvoje djece našem dobrom Slobi, koji osviće u kafani i pjeva da bi nešto stvorio. On treba da gleda njenu djecu, koju je izrodila sa nekim kriminalcem, i još da se naš sin plaši osvete tog čovjeka. Jadni smo mi kad nas ova muka snađe" - otkriva kućni prijatelj Radanovića iz Zrenjanina (identitet poznat redakciji) za Srpski telegraf.

Izvor dalje navodi da je Sloba izuzetno brižan sin i da je strahovao kako će njegovi roditelji doživjeti najnovija pisanja o njegovoj vezi sa Jelenom uporedo sa zebnjom što se Jelenin zvanični muž Igor Marković spominje u medijima zbog njega. Ipak, strah prikriva vikanjem, a roditeljima je zabranio da čitaju novine. Prijatelj porodice Radanović otkriva i šta je Sloba rekao roditeljima:


- Sloba je dobar dečko, dobar sin, ali ne ume da se nosi sa situacijama koje stalno sam pravi. Prvo je namučio roditelje kada je prevario ženu u rijalitiju, to je pukla bruka i sramota po Zrenjaninu. Sad i udata žena. Kad su počeli da ga kritikuju, rekao im je: "100 puta sam vam rekao da ne čitate novine i laži koje šire. Sve ću da ih tužim. Jelena već dugo nema ništa sa mužem, a žena ima svoju muku jer ima jedno bolesno dijete. Ona je moja prijateljica. Prija mi kao osoba jer je izuzetno posvećena našem odnosu i umije da me sasluša, za razliku od Kije, koja je samo htjela ja nju da slušam" - završava izvor Srpskog telegrafa.

Pozvali smo Draginju Radanović kako bismo provjerili ove navode, ali je ona spustila slušalicu čim je čula da je zovu novinari. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Slobom Radanovićem, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive, piše Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.