x

gubi se u vremenu i prostoru

SLOBO, GDJE ĆEŠ NA RUSIJU? Pola godine proveo u rijalitiju i pljuje uspješne pjevače! Nećete vjerovati šta je rekao za Gileta, Džeja...

Bora Santana pričao je  s Lunom Đogani i Slobom Radanovićem o svojoj radio emisiji "Amnezija" koju vodi sa Milanom Miloševićem i Banetom Čolakom. Prvi ljubavni par rijalitija "Zadruge" je u jednom trenutku bio veoma oštar prema velikim imenima domaće muzičke scene - Džeju Ramadanovskom i Bijani Jeftić. Najpoznatiji preljubnik koji već pola godine boravi u rijalitiju, dan ranije se dotakao i Amara Gileta. 

- Šta puštaš "Ko se s vama druži, život mu je duži"? Koga boli k.... to je pjesma od prije 30 godina. I Biljanu Jeftić... Koga boli uho? Imaš tvoju pjesmu sa Rastom, tebra! Super je, a prvi put je čujem. To puštaj - rekao je pjevač iz Zrenjanina kolegi Bori.

Sloba je dan ranije potkačio i Amara Gileta, koji za razliku od njega ne bi mogao biti dio rijalitija, iz razloga što nastupa ne samo svakog vikenda, već i radnim danima. 

Na konstataciju Baneta Čolaka da Gile ubija i razvaljuje, Sloba za kojeg je region saznao tek kada je svoju suprugu Kiju Kockar prevario sa Lunom Đogani, nije imao riječi hvale za pobjednika Zvezda Granda. On je istakao kako Gile "nije nešto posebno, da pjeva dobro, ali da ne "razvaljuje"". 

Dok Sloba Radanović provodi mjesece i dane u rijalitiju, Amar Gile koji iza sebe ima nekoliko solističkih koncerata, po 15-20 nastupa svakog mjeseca, pjesama sa milionskim pregledima za koje se čulo bez da je ušao u rijaliti i prevario suprugu, uspješno gradi karijeru pa će uskoro predstaviti i nove numere. Naravno, za promociju pjesama neće ulaziti u neki rijaliti i boraviti tamo bez honorara. 

(Srbija Danas/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.