x

Slobodan Veličković primljen u Urgentni centar! Ceca preživjela dramu na Veljkovoj svadbi, otac joj završio u bolnici!

Ocu Svetlane Cece Ražnatović Slobodanu Veličkoviću (70) pozlilo je na dan Veljkove i Bogdanine svadbe, pa je bio primoran da napusti veselje jer je imao nesnosne bolove i osjećao se veoma loše.

Iako su u prvi mah svi pomislili da je u pitanju nešto bezazleno i da će se vratiti u "Hajat" na veselje kada se malo odmori kod kuće, to se nije desilo. On je, kako saznajemo, sutradan primljen u Urgentni centar i njegovo stanje je bilo izuzetno ozbiljno. Srećom, dobrom intervencijom ljekara i pravom terapijom, sve se završilo kako treba.

Doktor iz Urgentnog centra koji je primio Cecinog oca u bolnicu dan nakon svadbe otkrio je za Srpski telegraf kako se Slobodan sada osjeća, kao i to da je folk zvijezda bila van sebe kada je čula da su stigli u posljednjem trenutku i da je pitanje da li bi preživio da su došli kasnije.


- Slobodan se loše osjećao na svadbi, više nije mogao da stoji od bolova, ali najpre time nije htio da uznemirava bilo koga da ne bi kvario veselje. Samo je poslije građanskog vjenčanja htio tiho da napusti veselje i zamolio je vozača da ga odveze kući. Sutradan je uslijedio pravi pakao. Još više mu je pozlilo, pa su ga na jedvite jade dovezli u Urgentni centar. Ne bi ni otišao u bolnicu da ga nije nagovorila Ceca, koja je po svaku cijenu željela da ga doktor pregleda. Kada je došao u Urgentni, ustanovili su mu tešku upalu cjelokupnog organizma i da se desio ozbiljan kolaps. Ljekari specijalisti su rekli da bi bilo kasno da su došli samo sat vremena kasnije - rekao je doktor iz Urgentnog centra, inače prijatelj Ražnatovića, i dodao da je Cecin otac doveden u veoma lošem stanju.


- Slobodan je jednostavno kolabirao, imao je tešku upalu crijeva, želuca, pankreasa. Pored svega ovoga, imao je visoku temperaturu. Bio je u užasnom stanju, skoro da se jedva kretao i svaki sat za njega bio je odlučujući da li će biti dobro ili ne. Ljekari su se borili svim silama da spriječe dalji napredak upale i da mu snize previsoku temperaturu. Odmah su ga priključili na infuziju, davali su mu sve moguće lijekove da ga povrate u život - ispričao je doktor za naš list i dodao:

- Ceca je bila uz njega sve vrijeme, bila je van sebe. Iako su joj svi iz bolnice čestitali zbog sina i snajke, ali i unučeta, ona nije reagovala. Vidjela je da je njenom ocu jako teško i samo je željela da bude sve kako treba. Svetlana je ljekarima ispričala da je njen otac imao bolove, ali da su mislili da je od uzbuđenja i da on nije dao da se obaziru na sve što mu se dešavalo. Tek kada joj je majka Mira sutradan rekla da je Slobodan i dalje loše, ona je shvatila da je stanje alarmantno i natjerala ga da ode u bolnicu. Nakon nekoliko dana ispitivanja on je pušten na kućno liječenje. Sada su svi oko njega i trude se da mu ugode.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.