x

horor

S.lovana sestra Ane Mihajlovski: Siledžija je brutalno pretukao pa s.lovao!

Požarevljaninu M. R. (33), koji se sumnjiči da je u ponedjeljak s.lovao bivšu djevojku (22), poslije saslušanja pred Višim tužilaštvom iz Požarevca određen je pritvor do 30 dana.

Kako Kurir saznaje, nesrećna djevojka je sestra po ocu poznate voditeljke Ane Mihajlovski, koju je Anin otac dobio u braku sa drugom suprugom. Kako nezvanično saznajemo, Ana i sestra nisu bliske.

Slučaj je, kako saznajemo, prijavila majka nesrećne djevojke, koja je kćerku zatekla u kući M. R. sa vidljivim povredama.


- Navodno, njih dvoje su ranije bili u ljubavnoj vezi, ali su raskinuli. Poslije toga su se više puta mirili i viđali, čak su išli i van grada. Pretpostavlja se da je M. R. nesrećnu djevojku još u nedjelju uveče ili ponedjeljak ujutru pozvao da se vide, pa je ona otišla kod njega - priča naš izvor iz istrage:

- Kada je došla u njegovu kuću u Požarevcu, mladić je nasrnuo na nju, udarao je i s.lovao, a kako se djevojka opirala, počeo je sve više da je tuče.

Djevojčina majka se zabrinula što se ona ne vraća kući i ne javlja na telefon, pa je počela da je traži po gradu.


- Žena je posumnjala da je ona kod bivšeg momka i otišla je u kuću M. R. Počela je da lupa na prozor, a onda ugledala kćerku koja je pretučena sjedila i plakala - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, majka je odmah odvela kćerku u policiju.

- Prijavile su mladića, a djevojka je upućena na ljekarske preglede, koji su pokazali da je s.ksualno zlostavljana. Zbog teškog psihičkog stanja i traume koju je preživjela, žrtva je upućena i kod psihijatra - dodao je sagovornik Kurira.


Kako saznajemo, osumnjičeni je na saslušanju negirao krivično djelo i tvrdio da nije s.lovao djevojku.

- Navodno je ispričao da su njih dvoje poslije raskida veze nastavili da se povremeno viđaju i da se s.ksualni odnos među njima dogodio uz njen pristanak. Međutim, kako je on prije 10 godina već osuđen na dvije godine zatvora zbog s.lovanja, određen mu je pritvor kako ne bi ponovio djelo, ali i kako ne bi uticao na svjedoke - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- On je inače dobro poznat policiji, osuđivan je ukupno osam puta za različita djela, a između ostalog ove godine i za nasilje u porodici, i to nad jednom djevojkom, pa ga čeka trogodišnja robija.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.