x

Slučajnost ili ne? Lukasov i spot mladića koji se tek pojavio na našoj sceni neodoljivo podsjećaju, a tek kada vidite koji je prvi snimljen! (VIDEO)

Dejan Crnogorčević je mladi muzičar i nekadašnji učesnik Zvezda Granda koji je prije par dana objavio spot za svoju pjesmu "Dogorelo". Pjesma je zaživjela, naročito među muškarcima. Spot je sniman u jednom stanu, a sve je osmišljeno kao prava momačka žurka. Pjesma bi mogla postati prava muška himna, baš kao i ona koju je prije par dana objavio folk legenda Aca Lukas. Međutim, osim toga, pjesmu veže još nešto, a to je spot koji neodoljivo podsjeća jedan na drugi. 


I jedan, i drugi spot su sniman u stanu sa dosta reflektora i po principu dobre kućne zabave. Uz to, pjesmu povezuje i isti kompozitor Dejan Kostić. U oba spota se pojavljuje klavir, zabava u stanu, a sve je "začinjeno" momentima kada se gosti "ubiju" od alkohola. Doduše, u spotu mladog pjevača Dejana Crnogorčevića vidimo kako "za sebe ne znaju" muškarci, dok je u Lukasovom spotu to slučaj sa djevojkama. I dok je spot Ace Lukasa objavljen ranije, kada je u pitanju snimanje spota Dejan je to uradio ranije. 


Iako je Lukas izbacio spot ranije, kada je u pitanju tizer Dejan je to uradio još 10 dana prije spota starijeg kolege. Također su neke scene i dobar dio spota objavljeni pet sedmica  ranije. Tačnije, Dejan je spot snimao 5. januara, dok je tizer objavljen nešto kasnije. Kako se može vidjeti po Instagram profilu kod scenografa Marka Arsića tizer je objavljen 30. januara. Kod istog scenografa su tada objavljene i slike sa snimanja spota, a koje neodoljivo podsjećaju na one koje se nešto kasnije pojavljuju kod Lukasa. S druge strane, kod Ace se na profilu vidi kako je u njih snimanje obavljeno 27. januara. 


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.