x

SMUVAO PJEVAČICU, IZBAČEN IZ ZADRUGE ZBOG MONSTRUOZNE ŠALE, A ODMAH SE BACIO NA AKCIJU: Bojan Gaćeša ima novu djevojku, a evo ko je ONA! (FOTO)

Bojan Gaćeša i Ana Spasojević odnedavno su u vezi, a to je prvi ovjekovječio paparaco Kurira, koji ih je nahvatao u Tašmajdanskom parku dok su razmjenjivali nježnosti.

Bivša učesnica "Parova" i doskorašnji zadrugar do ušiju su zaljubljeni i više ne biraju ni mjesto ni vrijeme da jednom drugom pokažu koliko se vole. U to smo se uvjerili i mi kada smo ih proteklog vikenda uslikali dok su šetali parkom držeći se za ruke i razmjenjujući poljupce, prenosi Kurir.


Foto: Kurir

U jednom momentu, Bojan je sjeo na klupu, a Ana u njegovo krilo, te je odmah počela hvatačina, a strasni poljupci prštali su na sve strane. Novopečeni par se nijednog trenutka nije obazirao na prolaznike, koji su ih znatiželjno posmatrali. Kako smo saznali od ljudi iz njihovog okruženja, ljubav između njih rodila se nedavno, nakon što je Gaćeša napustio Pinkov rijaliti, iako se njih dvoje poznaju duže od godinu dana.


Foto: Kurir

Ana je među prvima pružila podršku Bojanu kada su ga svi napadali i osuđivali zbog neumjesnog vica koji je ispričao u „Zadruzi“, nakon čega je diskvalifikovan iz daljeg takmičenja. Ta situacija ih je, po svemu sudeći, zbližila, pa su započeli da se viđaju. Ani očigledno ne smeta što Bojan važi za ozbiljnog švalera i osobu koja ne skriva da voli grupni s*ks. Da li će ova rijaliti ljubav opstati ili će biti kratkog daha kao mnoge, ostaje da pokaže vrijeme.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.