x

nije joj pravo

Snajka ljuta na Đanija jer savjetuje sinove kada varaju žene!

Pjevač Radiša Trajković Đani nedavno je mnoge šokirao svojom izjavom da "savjetuje sinove kada varaju žene", a to se, kako pišu mediji, nikako nije dopalo njegovoj snajki Nini.

- Slađa i ja smo se mladi uzeli, bolje i oni da se ožene mladi, nego da lutaju po ulici. Maksimalno su posvetili pažnju ženama i super su, uozbiljili su se. A savjete im dajem kada varaju žene, ovako nikako - rekao je nedavno Đani, zbog čega se Nina, supruga njegovog starijeg sina Miloša, naljutila.


- Nina se jako naljutila na Đanija, održala mu je bukvicu kako je njegov život njegova stvar, ali da ako želi sreću svom sinu, ne treba da priča takve stvari. To je doživjela kao nepoštovanje nje, koja je prije svega tom čovjeku podarila unuče, a njegovom sinu dijete. Zna ona da je Đani neozbiljan i da umije svašta da "laprda", ali ovo ju je baš povrijedilo. Slađa pokušava da pegla stvari, govori joj da mu to ne uzme za zlo jer zna koliko je Đani voli i koliko je sretan što se ona i njegov sin Miloš lijepo slažu - kaže za "Svet" izvor blizak porodici Trajković, a prenose mediji.

.

.

.

.

.

..


Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.