x

Dvije marice razvozile razjarene goste

Snajka udarila šamar svekrvi pa je polila vinom: Nezapamćen skandal na krštenju u Priboju!

Proslava upriličena povodom krštenja u jednom pribojskom restoranu pretvorila se u pravu dramu koja se već danima prepričava u opštini na Limu, jer kako kažu, nikad se nije desilo nešto slično.

Da nešto nije u redu vidjelo se kada je otac djeteta koje se krstilo krenuo da napusti slavlje, a onda je sve kulminiralo kada je njegova žena, preciznije snajka porodice napala svekrvu.

"Tu su međuljudski odnosi očigledno odavno narušeni. Snajka je prišla do svekrve iz sve snage joj lupila šamar i polila vinom. Svi gosti su ostali, pa malo je reći, zatečeni prizorom koji su vidjeli. Nakon toga se vratio sin i stao na stranu svoje žene, takođe napao majku", prepričavaju za RINU Pribojci.


Nakon što je snajka napala svekrvu, na veselju je nastao pravi karambol i više se nije znalo ko koga tuče. Na lice mjesta odmah su došli pripadnici policije i ekipe Hitne pomoći.

"Dvije marice su razvozile razjarene goste. Najgore je prošao snajkin ujak kom je razbijen nos, a jedna gošća morala je čak i da prenoći u bolnici zbog zadobijenih povreda jer je u čitavoj toj gužvi pala niz stepenice i slupala se", kaže izvor upućen u situaciju.

.

.

.

..

Izvor: Rina

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.