x

ASTROLOGIJA

Snažan kosmički događaj 4. juna: Tri znaka će ostvariti svoje snove

Ovaj pun Mjesec donijet će pozitivnu energiju ekspanzije i avanture za Ovna

Dana 4. juna u 04.42 sata događa se pun Mjesec u Strijelcu. Ovaj optimistični puni Mjesec bit će snažan kozmički događaj i iako će svi znakovi Zodijaka osjetiti njegovu snagu, tri znaka će posebno biti pod jačim utjecajem. Ako ste jedan od sretnika, ovo bi mogla biti vaša prilika da iskoristite snagu svemira i ostvarite svoje snove, piše Atma.

Ovan

Ovaj pun Mjesec donijet će pozitivnu energiju ekspanzije i avanture za Ovna. Ovo je sjajno vrijeme da istražite svoje strasti i riskirate. To bi moglo dovesti do novih prilika koje će donijeti uspjeh i ispunjenje. Također je odlično vrijeme za Ovnove za druženje, stvaranje veza i učenje nečeg novog. Sada je vrijeme da se oslobodite svih sistema vjerovanja ili filozofija koji su vam se činili sputavajućim ili ograničavajućim, dok prihvatate istine koje bolje usklađujete sa svojom željom za konačnom slobodom. Krenite u spontanu avanturu. Sve što vas gura iz vaše zone udobnosti je dobra ideja. Dopustite sebi velike snove i maksimalno iskoristite energiju koju donosi ovaj tranzit!

Djevica

Pun Mjesec u Strijelcu donijet će vam priliku da pošteno sagledate svoj život i istražite različite mogućnosti u svom okruženju. Moći ćete prepoznati gdje trebate napraviti promjene, koje mogu dovesti do rasta i transformacije. Ovo je sjajno vrijeme da se fokusirate na svoje ciljeve i snove i vizuelizirate što želite od života. Bilo da razmišljate o životu u inozemstvu ili jednostavno unosite neke promjene u svoju porodicu, sada je pravo vrijeme za velike snove. Također je dobro vrijeme da razmislite i prakticirate zahvalnost za sve što imate u životu.

Ribe

Pun Mjesec u Strijelcu donosi određeni emocionalni intenzitet, jer ćete se morati suočiti sa svojim strahovima i nesigurnostima. Također, podsjetit ćete se na svoju želju za slobodom u karijeri i profesionalnom životu. Uvijek ste uživali kretati se bez ograničenja u ovom području, ali sada ćete se susresti s nekim ključnim trenucima jasnoće u vezi s tim kako ovdje krenuti naprijed.

Savršeno je vrijeme za preuzimanje rizika i istraživanje novih ideja. Ako ste se osjećali ograničeno, sada je možda vrijeme da istražite sve nove mogućnosti koje su se nedavno otkrile u vašem trenutnom zanimanju. Možda ćete sada biti priznati ili prepoznati svoje sposobnosti, stoga svakako dopustite da dobijete poštovanje koje zaslužujete. Ovo je sjajno vrijeme za vas da se odmaknete i pogledate širu sliku kako bi stekli jasnoću. Prakticirajte brigu o sebi i usredotočite se na svoje mentalno zdravlje.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.