x

neće da je trpi

Snežana Đurišić očitala Mariji bukvicu: Pripazi malo na ton i ponašanje!

Kako piše SCANDAL!, na jednom od posljednjih snimanja Zvezda Granda bilo je i te kako burno zbog Marije Šerifović!  

Naime, Mara ni sa kim nije mogla da nađe zajednički jezik, pa se svako malo brecala i bunila, i to toliko da je čak reagovala i Snežana Đurišić i uputila joj vaspitnu!

Marija je najprije imala sukob sa Aleksandrom Milićem Milijem, a potom se nije složila ni sa Sašom Popovićem, kao ni sa samom Snežanom oko nekog kandidata kojeg ona smatra odličnim, a njene starije kolege se s tim pak ne slažu. Zbog toga se Šerifovićeva i bunila, ali kako joj je ton bio i te kako povišen i grub, Snežana je riješila da reaguje, pa joj je očitala vakelu.


- Pripazi malo na ton i ponašanje! Ne možeš da se brecaš na sve nas! Mi ovdje poštujemo različita mišljenja i sve uvažavamo, ali ipak smo mi tvoje starije kolege. Nema potrebe da se podiže ton -  rekla je Sneža Mari, ali je ona ostala pri svome. Doduše, spustila je malo ton, ali je rekla: Baš me briga šta mislite i pričate, ja od svog stava nikada neću odustati!


U svakom slučaju, burne reakcije u žiriju čini se da su još žešće od kada im se pridružio Mili kao direktor produkcije. A da li će se uklopiti, ostaje nam da vidimo. Ono što možemo da naglasimo je činjenica da Snežana nikad ne bi nikome držala stranu. Ona reaguje i uvijek sudi ni po babu, ni po stričevima i to je dokazala kada je na jednom od snimanja opomenula Milija da se svima u žiriju izvini jer je rekao da su slijepci.

Sa druge strane, sada je opomenula Mariju jer je ona grubo reagovala. Sve u svemu, neće Sneži biti lako ukoliko ima namjeru da do kraja sezone smiruje situaciju! Tek će tu biti svađa i rasprava…

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.