x

nevolje u raju

Snimak koji je Pink izbrisao nakon emitovanja: Anastasija urla i svađa se sa pijanim dečkom kraj autoputa, on vrši malu nuždu kraj nje i moli je da uđe u auto!

Anastasija Ražnatović očigledno ima ljubavnih problema. Cecinu kćerku je Pinkova ekipa "Paparazzo lova" pratila i snimila kako se žestoko svađa sa svojim dečkom Đorđom Kuljićem. Interesantno je kako se snimak svađe Anastasije i Đorđa nije dugo zadržao na oficijalnom YouTube kanalu "Paparazzo lova", te je nedugo nakon emitovanja i izbrisan. Međutim, ne lezi vraže, budno oko jednog tviteraša je sve sačuvalo. 

Počnimo redom! Snimak koji je "nekim čudom" izbrisan sa jutjuba "Paparazzo lova", gdje su uredno postavljeni svi ostali iz emitovane epizode, a koji ćete ipak moći pogledati u dnu članku, već od samog početka je slutio na nevolje u raju. Anastasiju i njenog dečka Đorđa je zaustavila policija, a kako narator priloga kazuje, Novosađanin je očigledno naduvao dovoljno za kaznu, ali nedovoljno da napusti automobil. 

- "Nastavili su dalje i krenuli putem Novog Sada, ali su iznenada stali uz autoput i poslije svađe Anastasija napušta automobil i razgovara sa nekim na telefon, te nervozno puši elektronsku cigaretu", rekao je narator uz prikazani prilog "Paparazzo lova". Kuljić je sve to posmatrao iz vozila, a Ražnatovićeva se nedugo nakon toga odlučila vratiti u automobil. I taman kada je krenula sjesti, on je nešto rekao što ju je očigledno povrijedilo, pa se vratila na autobusku stanicu i ponovo tu sjela. 


Bilo je kasno i nije bilo drugih ljudi okolo, pa je ovu scenu zabilježila samo ekipa Paparazzo lova. Anastasija je nešto govorila Đorđu, a pretpostavlja se da je uzrok svemu što je popio više nego što je smio te noći, a treba da vozi do Novog Sada. U jednom momentu Kuljić je dao gas i krenuo, pa se činilo da će Anastasiju ostaviti samu u kasne sate. Ipak se vratio, i to u rikverc, što nije poželjno činiti na ovakvim mjestima kraj autoputa.

Đorđe je potom izašao iz automobila i otišao da se olakša. Obavljao je malu nuždu, dok je Anastasija nervozno sjedila i kuckala poruke. Kada je sve obavio krenuo je ubjeđuje svoju djevojku da se odljuti i da nastavi dalje vožnju. Nije se mnogo nećkala, pa je Cecina kćerka ipak odlučila da sjedne sa svojim dečkom u automobil, gdje su nastavili svoj put dalje. 

Iako je televizija Pink snimak iz prikazane emisije "Paparazzo lov" izbrisala, budno oko jednog tviteraša je sve zabilježilo, pa video drame Anastasije Ražnatović i njenog dečka možete pogledati OVDJE. 

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.