x

Snimak siromašne djevojčice koja jede ljutu papričicu razbijesnio je sve: Ovo je istina!

Društvenim mrežama danima kruži snimak koji je uzburkao javnost, a koji se munjevitom brzinom širi i u domaćim medijima. Naime, riječ je o snimku na kom je prikazana maloljetna djevojčica koja jede čili papričicu. Njoj od ljutine kreću suze na oči, a osoba koja je postavila snimak na mreže tvrdi da je riječ o siromašnoj djevojčici koja to jede da bi zaradila novac.

Kako se navodi na nekim stranicama na Fejsbuku, djevojčicu zadirkuju turisti koji da bi joj dali nešto novca traže od nje da pojede ljutu papričicu.

"Gdje će vam duša", "ljudski šljam je ovo snimao", "pretužno", "dno dna", dabogda u životu doživjeli da i njihova djeca plaču", samo su neki od komentara koji su se pojavili na portalima ispod ovog snimka.

Ipak, da li je pozadina baš takva kako se misli?


Iako se na društvenim mrežama i u ponekim medijima tvrdi da je snimak napravio bogataš, pojedini arapski mediji prenijeli su vijest da je to zapravo njen stric i da ono što kruži svijetom nema veze sa istinom. Naime, riječ je o njihovom dogovoru, šali, i djevojčica je samo željela da odgovori na "čili izazov" koji je ovih dana popularan na mrežama.


Na mrežama se potom pojavio i snimak u kom je zapravo objašnjeno o čemu je riječ, te da je snimak napravljen u prisustvu cijele porodice i služio je isključivo zabavi, prenosi Telegraf.

Pomenuti "čili izazov" je popularan na društvenim mrežama neko vrijeme i samo je jedan u nizu načina "zabave" na platformama koji sve više preokupljuju našu pažnju. Sličan ovom bio je i "cimet izazov", koji je bio i izuzetno opasan.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.