x

ispunjena pjevačeva želja

Snimak zbog kojeg će vam krenuti suze: 50 violina svira Džejevu najtužniju pjesmu "Nedelja"! (Video)

Džej Ramadanosvki ispraćen je na vječni počinak  na Novom groblju u Aleji zaslužnih gražana, a ispunjena mi je i posljednja želja. Legendu Dorćola i velikog boema na vječni počinak ispratio je zvuk 50 violina i njegova omiljena pjesma "Nedelja".


Tuga, suze i prelijepa melodija odjekivali su grobljem i slamali srca svih prisutnih!

Među prijateljima i poštovaocima Džejeve muzike koji su došli na sahranu bili su Ceca Ražnatović, Radiša Trajković Đani, Vanesa Šokčić, glumica Ivana Dudić, pjevač Stevan Anđelković, kćerka Anice Dobre Mina Sovtić, Marija Šerifović i Goca Božinovska, sinovi Sinana Sakića i Šabana Šaulića, Aleksandra Prijović...


Foto: Kurir

Legenda narodne muzike napustila nas je u nedjelju, 6. decembra. Obdukcioni nalaz je pokazao da je preminuo od srca.

Pjevač Džej Ramadanovski rođen je u Beogradu, 26. maja 1964. godine.

Rođen je u romskoj porodici koja je porijeklom iz Makedonije, kao jedino muško dijete. Rane godine života proveo je na ulicama Dorćola, gdje je živio do kraja svog života.


Muzikom se oduvijek bavio, u početku amaterski, ali ga život vodi do upoznavanja sa Marinom Tucaković gdje pravi veliki korak u profesionalnom bavljenju muzikom. Tokom devedesetih godina bio je jedan od najpopularnijih pjevača, a na vrhuncu karijere obišao je veliki dio Evrope. Učestvovao je i na brojnim muzičkim festivalima na kojima je uvijek imao odličan plasman, a pojavio se i u filmu "Hajde da se volimo 2". Nedavno se pojavio i na premijeri filma "Vikend sa ćaletom".

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.