x

Snimljen kako vrši namaz: Edo se molio Allahu u Zadruzi!

Poslije ulaska Edisa Fetića u “Zadrugu” situacija se malo razmrdala, što i nije čudno - on je ušao s namjerom da bude u vezi sa Draganom Mitar, pa je napravljen ljubavni trougao između Edisa, Dragane i Vladimira Tomovića, što je uvijek dobro za rijaliti.

Dragana Mitar se trenutno dvoumi da li da uđe u vezi sa Edisom ili Vladimirom, mada sa obojicom razmjenjuje nježnosti. Danas se društvenim mrežama proširila fotografija na kojoj se vidi Edis koji klanja namaz, to jest, moli se Allahu. Sama molitva nije sporna, ali mnogima jeste čovjek koji se moli.

- Klanja namaz čovjek koji je zbog druge žene ostavio djecu, ženu i ušao u rijaliti da se blamira za sve pare! Pa, stvarno mi je muka od ovih lažnih vjernika. Rade svakakve gluposti, pa se ispovijedaju Bogu i sve im je kao oprošteno. Klanjaju, krste se, a duša ogrezla u grijehove - napisala je jedna komentatorka.


Objava je izazvala lavinu komentara, a muslimani koji prate “Zadrugu” mahom su branili Fetićevo pravo da se moli Bogu. Neki su podsjetili da muslimani imaju pravo na brak sa četiri žene, kao i da je klanjanje 5 namaza dnevno obaveza svakog čovjeka islamske vjeroispovijesti, gdje god se nalazio. S druge strane, mnogi komentarišu da rijaliti nije mjesto za molitvu, i da se Edis ne ponaša u skladu sa svojom vjerom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.