x

Sofija Milošević moli Duška da se razvede!

Manekenka poznata po posljednjoj vezi sa srpskim reprezentativcem Ademom Ljajićem Sofija Milošević, koja je, kako je Srpski telegraf pisao, Dušku Tošiću bila ljubavnica, odlučila je da iskoristi navodnu aferu Jelene Karleuše.

Kako saznajemo, trenutno preklinje fudbalera kineskog Gvangžua da se razvede. Naime, Sofija je konstantno na telefonu sa Duškom i uvjerava ga da mora da se razvede od pop dive jer će, ako nastavi brak s njom, uništiti karijeru.


- Sofija je luda za Duškom, a nakon što su u javnost isplivale navodno Jelenine fotografije ona preklinje Tošića da se razvede. Govori mu da će završiti karijeru ako nastavi da bude u braku s njom jer će psihički propasti - uvjerava izvor blizak manekenki i navodi da je Miloševićeva spremna na sve kako bi se Jelena i Duško razveli.


- Sofija planira da ode kod Duška u Kinu i lično ga ubijedi da ostavi Jelenu. Ona u njemu vidi dobru priliku i sigurna je da je on čovjek njenog života. Zato je u aferi Jelene Karleuše vidjela priliku da veže Duška samo za sebe tako što će mu biti rame za plakanje - zaključuje izvor.


Podsjećamo, Duško i Sofija su se upoznali krajem prošle godine, a nakon što su zajedno izašli u provod, Jelena Karleuša je saznala da je suprug vara. Ipak, ona je odlučila da mu oprosti, a Duško je Sofiji platio put i hotel u Njujorku da bi se strasti između njega i Jelene smirile.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.