x

Šok! Cuca pokazala dijete: Otkako nema Šabana, izgubila sam mlijeko!

Ivona Negovanović Cuca dala je šokantan intervju u kom je otkrila da je sa pokojnim kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem dobila dijete, međutim da li je zaista tako? Cuca u intervjuu otkriva da je sa Šabanom bila 15 godina, pa objašnjava zbog čega pjevač nikada javno nije priznao da je voli:

- Mijenjala bih svoj život za njegov. On je bio moj život, moje sve... On nikada nije davao nikakve izjave protiv mene, sve smo radili u dogovoru. Nikada javno nisam htjela da priznam da živimo zajedno zbog njegove djece. On je svoju djecu mnogo volio. Ilda je božanstveno dijete. Ona je bila nešto posebno u Šabanovom životu. Njoj je sve praštao, kao i meni. On je nju zvao Lindina. O njegovom prvom sinu Robertu stalno smo pričali, ali tajno, kada nema nikog, pa čak ni čovjeka koji je u kući čistio i radio. Ja nisam imala povjerenje ni u koga, dok je Šaban vjerovao svima. I bila sam uvijek u pravu za sve.


- Osjećaj govori više od hiljadu riječi. Intuicija je mama. Šaban je patio za Robertom, govorio je kako je napravio veliku grešku i kako sebi neće oprostiti što ne može da se izbori sa Gordanom. U jednom momentu sam ga pitala da li je napravio nešto strašno zbog čega ga Gordana drži u šaci jer nisam mogla da shvatim da govori tako ružne stvari o svojoj ženi, a ne smije da je ostavi. Vjerujem da joj nije bilo lako sa njim dok je bio mlad, ipak je on Šaban Šaulić, vjerovatno se napatila, ali znate kako se kaže: "Kakva vam je žena, takav vam je život." Ne mrzim je stvarno, samo ono što je radila nije joj trebalo. Svi mi imamo djecu, i ona i ja. Trebalo bi da se plašimo boga - šokirala je Cuca izjavom da ima dijete, a potom dodala:

- Ostvarena sam u stvarima u kojima bi svaka normalna žena trebalo da se ostvari. Sa Šabanom sam provela pola svog života. Nikad više neću biti ni sa jednim muškarcem jer ja željna se.sa nisam, a ostvarena jesam - tvrdi Ivona koja otkriva i kako je uspjela da sakrije bebu koju je dobila sa Šaulićem od javnosti:


- Ja nikom ne vjerujem! Imam ženu koja ide u kupovinu, koja brine o svemu. Mislila sam da neke stvari ne mogu da se sakriju, ali shvatila sam da imam talenta za skrivanje. Svi mi imamo svoju privatnost. Šaban je samo sa mnom osjetio šta znači prava ljubav i osjećaj pripadnosti i porodice. Otkako ga nema ne mogu da dođem sebi, izgubila sam mlijeko. To je strašno - između ostalog kazala je Negovanovićeva.


Međutim, Cuca je na svom profilu na Instagramu negirala da ima dijete:

- Došlo je to vrijeme gdje ljudi gaze po mrtvima da bi dobili nešto, zapravo da bi se sladili tuđim mukama. Djecu volim najviše na svijetu, ali svoju još nemam tako da ništa apsolutno od ovoga nije tačno - napisala je Ivona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.