x

Šok detalji Divnine sahrane: Jelena satima ležala pored mrtve majke, a onda je okupala, obukla i našminkala!

Jelena Karleuša jedva je smogla snage da se odvoji od mrtve majke Divne Karleuše, a kako saznaje "Kurir", pjevačica je nekoliko sati ležala pored nje, dok tijelo nisu odvezli u mrtvačnicu.

Nakon što je 3. marta, po povratku iz Beča, saznala za njenu smrt, Karleuša je pravo sa surčinskog aerodroma "Nikola Tesla" zapucala u majčinu kuću na Altini, gdje ju je zatekla beživotnu. Usred pakla i šoka koji je doživjela, Jelena je imala samo jednu potrebu - da se ne odvaja od svoje mame.

"Ona nije bila svjesna šta ju je snašlo, pogotovo kad je ušla u kuću i vidjela Divnu kako leži mrtva. Zagrlila je, kukala, ljubila... Nije mogla da se odvoji od nje. Prijatelji, tetka i brat pustili su je da se isplače, ali scena je bila tužna i jeziva", otkriva navodno izvor i dodaje da je pjevačica Divnu željela da isprati kako dolikuje.


"Uz pomoć tetke Danijele i prijateljice, Jelena je okupala majku, a potom joj je obukla najljepšu garderobu i našminkala je. Više puta je ponavljala i postavljala joj pitanja zašto ju je ostavila, zašto je morala da ode i da li zna koliko je voli. Nekoliko sati nije se razdvajala od Divne. Gledala ju je bez treptanja, ridala i mazila je sve vrijeme. Ona od šoka ni sa kim nije progovarala, a u nekoliko navrata je i vrištala. Njen najbolji prijatelj Zoran Birtašević nije je ispuštao iz vida nijedne sekunde, a usput se trudio da završava obaveze oko sahrane telefonskim putem. Jelenina tetka Danijela i drugarica Jovana Dakić takođe su bile tu i pazile je jer je bila u teškom stanju", kaže izvor.


Karleuša je sutradan zbog tuge i nervnog rastrojstva navodno sama sebi odsjekla kosu, pa su njeni bližnji pozvali frizera da je bar malo dotjera.

"Načuli smo da je željela da izgleda baš kao Divna, koja joj je bila sve u životu. Njihova ljubav bile je nemjerljiva. Nisu bile samo majka i kćerka, već i najbolje prijateljice, koje su jedna za drugu činile sve. Jelena je svjesna da život ide dalje, pogotovo jer ima djecu i muža, ali ovaj gubitak teško će ikada do kraja preboljeti", završava izvor za "Kurir".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.