x

Šok detalji o pogibiji pjevača! Šabana ubila mafija! Cuca: Tačno, sve je namješteno!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći prije više od tri mjeseca, međutim, i dalje nije razriješena misterija koja se vezuje za dan kada je tragično nastradao. U medijima se i danas spekuliše da Šaulićeva pogibija tog kobnog dana nije bila slučajna, već je pjevač planski smaknut zbog neraščišćenih poslova sa estradnom mafijom, koja vodi poslove po dijaspori.

Ovom tezom vodi se i Šabanov vanbračni sin Robert Omaljev, koji je za Srpski telegraf kroz suze otkrio da sumnja kako je neko vrlo blizak pjevaču organizovao Šaulićevu pogibiju i da je sve mafijaško maslo.

- Kako vrijeme prolazi, sve mi je teže da se pomirim sa činjenicom da mog oca više nema. Saznao sam sve detalje o tome kako je nastradao dok se vraćao sa nastupa, ali mnogo toga se tu ne slaže. Mislim da postoje ljudi kojima je on smetao, ne znam zbog čega i nije mi jasno kako. On je čovjek koji ni mrava ne bi zgazio, a opet, mnogo je onih koji ga nisu voljeli. Mislim da je neko njemu vrlo blizak sve organizovao. Neko je žarko želio da ga više nema, pa su mu smjestili da mu odleti glava, ali tako da niko ne posumnja. Postoji osoba na koju bih lično ja mogao da uperim prstom i kažem: "Ti stojiš iza svega ovoga", ali ne smijem jer nemam dokaze - rekao nam je Robert na početku.


Šabanov vanbračni sin objasnio je da u estradnim vodama vreba mafija koja na perfidan način izmiruje dugove i ljude odvodi u smrt, a novac je dovoljan motiv. Šaulićev vanbračni sin je pomenuo i Šabanovu udovicu Gordanu Šaulić, te je objasnio da se ona plašila da ne izgubi nasljedstvo zbog obračunavanja sa mafijom, pa ni u koga nije smjela da upire prstom.


- Moj otac se nikome nije zamjerao, ali mu se zamjerao novac koji je zarađivao. Zbog toga su neki htjeli da ga smaknu, zbog bogatstva koje je sam svojim radom i pjesmom stekao. Mislim da je i Goca bila u strahu jer vjerujem da joj je kroz glavu prolijetalo da može za dan da izgubi cijelo bogatstvo koje je moj otac glasom zaradio. Siguran sam da je bila svjesna toga, ali šta je tačno željela i od čega je strahovala, to mogu samo da nagađam. Sve je sada nebitno jer vrijeme ne može da se vrati, a ni moj otac - rekao je Robert.


Sličnom mišlju vodila se i Šaulićeva nekadašnja ljubavnica Ivona Negovanović Cuca, koja je za srpske medije u više navrata izjavljivala da je mafija naručila da Šaban pogine na putu, ali se nije hvatala ni za čije ime.

- Ne sumnjam da mafija stoji iza saobraćajke koju je imao Šaban. Sve je to namješteno! Nije slučajno da ga je Turčin uradio i da je Šaban sjedio naprijed jer on nikada nije sjedio na mjestu suvozača - rekla je pjevačica nedavno za magazin Svet.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.