x

Šok intervju Mire Škorić: Nikada se neću pomiriti sa Cecom i bolje da ćutim...

Mira Škorić lijepo se odmorila za praznike i sada puna elana pomaže svojoj koleginici Jeleni Karleuši oko kandidata u „Zvezdama Granda“, ali i priprema svoj solistički koncert kojim će obilježiti 30 godina karijere. Folk zvijezda ispunjena je i emotivno, ali partnera i dalje krije.  

Da li ćeš se pomiriti sa nekada najboljom prijateljicom Cecom Ražnatović?

- Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga svijeta.

Šta kažeš na to što je njena nasljednica krenula majčinim stopama?

- Za Anastasiju imam samo riječi hvale. One je jedna prelijepa djevojka. Pokoriće i majku! Pjesma joj je baš, baš popularna i ona može daleko da dogura. Novi hit je otpjevala vrhunski. Od malih nogu je bila talenat i ja volim kada talentovana djeca uspiju. Imamo primjere da pjevači guraju svoju djecu, ali nije to to. Međutim, Anastasija zna da pjeva i vjerujem da će biti ozbiljna zvijezda.


Je li ti žao što tvoja kćerka nije nastavila tvojim stopama?

- Ne! Moja Milica nikada nije bila talentovana za muziku i najstrašnije bi bilo da sam je motivisala u tom smjeru. Sebe je pronašla u medicini i ja je podržavam. Ona je moj najveći uspjeh i sreća u životu. Sve ostalo mi je sporedno.

Kada ti je bilo najteže u karijeri?

- Kada sam pravila pauze i kada me ljudi pitaju: „Gdje si? Što te nema?“Zapravo, tada sam imala zdravstveni problem.

Kako ti je sad sa zdravljem?

- Pu-pu-pu, nikad bolje.

Zašto kriješ dečka?

- E, pa ne možete da me ulovite. Vidi, jeste najmoćniji, najopasniji, ali nema šanse da mi uđete u trag. Krijem ga kao zmija noge. Ja nisam moderna, nisam od ovih što šetaju te fensi frajere. Imam pet banki i nije logično da imam dečka, nego čovjeka. Je l‘ tako?


Tako je. Nego, ko ti je čovjek?

- Nisam moderna baba da šetam te mlađe, patrijarhalno sam vaspitana i imam pravog dasu. On je vrlo ozbiljan i normalan. U mojim godinama ne znam da li može baš da se kaže da sam se zaljubila, ali lijepo je to kada dvije energije mogu dobro da funkcionišu i da se podudaraju.

Kako se to voli u tvojim godinama?

- U mojim bapskim godinama mi se šetamo po parkiću, držimo se za ruke. Zasad bez štapa i kolica, ali i to nam se bliži. Polako obilazimo staračke domove. Trčimo po ljekarima i to je sve sad u skladu s godinama.

U „Zvezdama Granda“ si pravo osvježenje i pojačanje koleginici Jeleni Karleuši.

- Ivana Peters i ja smo zadužene za ono što najviše volim, a to je produciranje vokala. Jelenin tim ima najbolje kandidate. Danonoćno smo u studiju i to su zaista predivna djeca. Ja sam prvi primer da festivali, takmičenja ne znače ništa. Ovo je jedna velika odskočna daska i ako se emituje na pet nacionalnih televizija, to je ozbiljan marketing i to treba iskoristiti.


Toliko je pjevača iznedrio „Grand“, ali i dalje je teško biti Ceca, Mira, Lukas...

- Možemo na prste ruke da nabrojimo one koji su to zaista unovčili, a da su kompletne ličnosti. Vjerujem da će ova grupa da protrese estradno nebo jer ima kvalitetnih pjevača. I da mogu da se ponove i Ceca, i Lukas, i Jelena. Ova djeca su vrijedna i uporna, u stanju su da vježbaju po pet sati dok to ne bude savršenstvo. To rade ozbiljne zvijezde.

Šta nam novo spremaš?

- A, to je tajna. Može svašta da se desi. Apelujem na menadžera Baneta Obradovića da se oglasi i da mi potvrdi datum jubilarnog, 30. koncerta. Sve pjesme dobiće nove aranžmane i sve će drugačije zvučati. Žao mi je što nisam bila na koncertu Snežane Ðurišić, to ne mogu sebi da oprostim, ali bila sam na putu u Hrvatskoj. Pojela sam se živa jer to je praznik za uši.

Kako Karleuša podnosi sve što joj se desilo od početka godine?

- Viđam je samo na snimanjima. Imamo profesionalan odnos. Koliko dobro razumije muziku vidjela sam u studiju. Odlično kapira svoj posao i poslije svega se vratila jača nego ikada.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.