x

Šok izjava učesnice Zadruge: LUKAS MI JE U KREVETU REKAO DA GA PODSJEĆAM NA ANU SEVIĆ!

Nova učesnica Zadruge 2 Marijana Zonjić tvrdi da sa Acom Lukasom jeste bila u vezi, ali da se sa njegovim sinom Lazarom Vuksanovićem samo druži.

“Acinog sina nisam upoznala, sa njim sam se samo dopisivala, i dok sam bila sa Acom, njega smo zvali na video-poziv. Aca se naljutio na mene kada se u medijima pojavila ta priča o Lazaru, ali proći će ga. Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htjela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo. Bilo je to prije nekoliko mjeseci.


Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Ne bih da ulazim u detalje, ali nije pričao ništa pozitivno, on o njoj nema lijepo mišljenje, a pošto mene njegova žena ne zanima, neću je ni spominjati u rijalitiju. Aca mi je pričao sa kim je sve bio sa estrade, spomenuo je i Anu Sević. Rekao mi je da ga podsjećam na nju i po građi i u krevetu.


Jednom mi je platio kartu za Podgoricu i tako je moj tata saznao za nas. Roditelji su bili bijesni, govorili su mi: ’Šta će ti narkoman, jesi li ti normalna, šta će ti to u životu?!’ Aca i ja smo se viđali u javnosti, nismo se nikad krili, svuda smo išli i bili smo često kod njega u stanu. Ma on je prešarmantan”, kaže Marijana, i dodaje: “Sa Acom nikad nisam pričala o drogi, nismo je nikada koristili, ali stalno smo pili alkohol. Meni droga ne treba, luda sam i bez toga.”


Marijana je svojevremeno bila i pjevačica grupe Fanki Dži, pa dobro poznaje Lunu:

“Radila sam svirke u Makedoniji sa Gagijem i o njemu imam samo lijepe riječi jer je pozitivan čovek. Anabela je bila uz mene, rekla je Gagiju da joj je drago što je našao pjevačicu i da sam lijepa i zgodna, pa ću i ja sada sa Lunom biti super jer smatram da je dobra djevojka kao i njen otac.”


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.