x

Uz veliku TUGU donio odluku

Šok izjava voditelja Granda: Ne želim da imam djecu i budem roditelj! Sve što imam ostaviću njemu!

Voditelj Siniša Medić uvijek je u emisijama nasmijan i dobro raspoložen, često zna da pomene svog sestrića koji mu je centar svijeta. I baš zbog toga jer obožava djecu sve je šokirao kada je saopštio svoju konačnu odluku da ne želi da postane roditelj.

"Teška je to odluka da nemate potomstvo, ali iza toga stoje neke stvari koje samo ja znam zašto je tako. Mislim prvenstveno da čovjek treba da bude svjestan sebe, svog načina života i svih ostalih stvari. Ja sam surovo iskren u razgovoru sa samim sobom jer mislim da dijete treba da se rodi iz ljubavi prave i iskrene, da treba da ima oba roditelja koji su tu s njim i da uživa u svom odrastanju jer to osnova za cijeli život jer sve pamtimo kada smo bili mali. Ja ne ispunjavam neke od uslova", rekao je voditelj.


"Iskreno razmišljao sam i o surogat majci, ali opet nije to to, nije to porodica. Kako ću djetetu objasniti gdje mu je majka. Možda je to i pogrešno razmišljanje, ali je moje i stojim iza toga. Moj sestrić je moje sve, moj centar svijeta i on će imati sve sto poželi od mene. Svjestan sam da sam ga razmazio. Pored svojih roditelja, potrudiću se da izraste u dobrog i kvalitetnog čovjeka i sve što budem stekao, ostaviću njemu. Možda se ja jednog dana i predomislim i postanem tata, ali jedno znam da bi bio najbolji tata na svijetu, ali zbog određenih stvari u mom životu mislim da će to zauvijek ostati moja neostvarena želja i velika tuga u mojoj duši", iskreno je rekao za Kurir Medić.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.